У Хмельницькому покажуть «Янголів Перемоги»: деталі

У Хмельницькому покажуть «Янголів Перемоги»: деталі
Фото зі сторінки Хмельницької обласної ради
  • Відвідувачі зможуть допомогти ЗСУ, взявши участь в благодійному аукціоні, а також відвідати майстер-клас з кераміки.

Виставка «Янголи Перемоги» відбудеться 22 лютого у Хмельницькому обласному науково-методичному центрі культури і мистецтва. В її експозиції – полотна Наталії Степанюк і роботи з кераміки Олександри Пасічник.

«Мисткині є учасницями багатьох благодійних акцій та аукціонів, - наголошують у Хмельницькій обласній раді. - Ця зустріч не стане виключенням. Усі охочі зможуть придбати собі керамічні вироби та картини, тим самим допомогти нашим захисникам».

Олександра Пасічник

Народилася на сході України, але переїхала на батьківщину своїх пращурів – Поділля. У пошуках себе змінила не одну професію, а познайомившись з глиною, збагнула - це те, до чого так прагнула її душа.

Відео дня

Працює мисткиня як з дітками, так і з дорослими.

До речі, 22 лютого всі бажаючі зможуть не тільки насолодитися виробами Олександра Пасічник, а й створити свого «Янгола Перемоги».

Майстер-клас з кераміки розпочнеться о 16.00

Додаткова інформація та попередній запис за телефоном: 0678481894.

Ліплення глини, акцентують в облраді, є своєрідною арт-терапією, яка допомагає у відновленні емоційного стану, що так необхідно у наш складний час.

Наталія Степанюк 

Народилася і проживає у Хмельницькому. Малюванням захопилася ще в дитинстві. В шкільні роки навчалася академічному малюнку у студії іконопису.

Художниця творить в абстрактному та еклектичному стилях вже понад 10 років. Її картини знаходяться в приватних колекціях України, Угорщини та Німеччини.

Роботи експонувалася на виставці акварелей на Волині у 2004-му та на виставці «Експо-Весна» у 2020-му. Відбулися й дві персональні виставки мисткині у Хмельницькому та Маріуполі – «Між двох світів» та «Свідомість Всесвіту».

Картини Наталії Степанюк – тактильні, об’ємні, яскраві та насичені.

Коли виставка та майстер-клас

Усіх поціновувачів мистецтва чекають на виставку «Янголи Перемоги» 22 лютого у Хмельницькому обласному науково-методичному центрі культури і мистецтва, що на вул. Володимирська, 103.

Початок о 15.30. Вхід – вільний.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up