“Ангели у голубих скафандрах”: хмельничанка подякувала лікарям інфекційної за спасіння від COVID-19

“Ангели у голубих скафандрах”: хмельничанка подякувала лікарям інфекційної за спасіння від COVID-19
Фото з архіву редакції. Надане Іиною Жарою
  • Пластичний хірург із Хмельницького одужала після коронавірусу. 
  • Вона розповіла, як проходило лікування та чим завдячує місцевим медикам.

Ірина Жарая - відома персона у Хмельницькому. Жінка - геніальний пластичний хірург. За її консультаціями їдуть з усієї України. Багатьом вона повернула вроду та впевненість у собі після ДТП. На її рахунку десятки операцій для військових зі Сходу. В інтерв’ю журналістам vsim.ua Ірина розповідала, що обожнює свою роботу. Адже має шанс допомогти людям. 

Нещодавно така допомога знадобилася і самій Ірині. У лікарки діагностувати COVID-19.  Згодом була госпіталізація та довгі дні у інфекційній лікарні. Вчора Ірину виписали. Вона стала другою хмельничанкою, яка змогла подолати коронавірус. 

Сьогодні, 11 квітня, на своїй сторінці у Facebook мадик подякувала всім лікарям та персоналу лікарні. Вона назвала працівників закладу “Ангелами у голубих скафандрах”. 

Відео дня

“Ви просто собі не можете уявити, в яких умовах вони самовіддано працюють - окуляри залиті потом, мокрі від тих недихаючих комбінезонів, руки перебінтовані, та в двох перчатках. Вони потрапляють, стоячи на колінах перед тобою, у вени-нитки та ще й знаходять слова підтримки, всіма силами стараються підняти тобі настрій…”, - написала пані Ірина. 

Вона додола, що переживає свій другий день народження, і цим завдячує хмельницьким медикам. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (54)
  • Anna Snaporenko

    С выздоровлением. Спасибо большое врачам и Слава Богу!
  • Татьяна Антич-Фадеева

    Здоровья вам и долгих лет, очень рады за вас
  • Зоя Лабога

    будьте здорові!
  • Waw Gray

    Як ми себе любимо.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 Вважались зниклими безвісти. «На щиті» повернулись троє військових з Хмельниччини 19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up