“Червону зону” запровадили для однієї області. Яка ситуація на Хмельниччині?

“Червону зону” запровадили для однієї області. Яка ситуація на Хмельниччині?
  • Україна перебуває у “жовтій” і “помаранчевій” зонах  епіднебезпеки. 
  • З понеділка, 24 січня, карантин знову посилять в одному регіоні.
  • Яка ситуація із захворюваністю на Хмельниччині?

У МОЗ заявили про нову хвилю коронавірусу. Стрибок із кількістю хворих фіксують і на Хмельниччині. До прикладу, за минулу добу в області підтвердили 1034 нових випадків Covid-19, а від ускладнень померли ще троє людей. 

Наразі Україна перебуває в умовах адаптивного карантину. Більшість областей - у “жовтій” зоні, частина регіонів - у “помаранчевій”. 

“Червону” зону запровадили для однієї області - Івано-Франківської. Там новий рівень епіднебезпеки почне діяти з понеділка, 24 січня. Таке рішення прийняли під час засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій сьогодні, 21 січня. Про це повідомляють на сайті Мінздоров’я. Яка ситуація на Хмельниччині?

Відео дня

Нагадаємо наразі Хмельниччина перебуває у "жовтій" зоні епідемічної небезпеки. Показник рівня захворюваності по області складає 406 на 100 тисяч населення. Рівень госпіталізації - 41,6. Такі дані станом на вчора, 20 січня. До слова, показник госпіталізації поступово росте. Адже 18 січня він становив 40,5, а наступного дня - 41,3. 

За інформацією Хмельницької ОДА, завантаженість ліжкомісць з киснем у закладах, що надають допомогу хворим з COVID наразі складає 34,8%.

Детальніше про показники - індикатори визначення рівнів епіднебезпеки можна ознайомитись за посиланням. 

Читайте також:

Одне місто на Хмельниччині переходить на дистанційне навчання: яка причина?
 
 
 
 
 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Читач16

    Хотя в той стороне львовская область, как так получилось, что там не болели.. Как обычно, все ждут пока до Киева дойдет, ведь только там умеют брать на себя ответственность и  принимать решения, а как Киев принял, так и остальные делают то же самое. Когда в Киеве нет проблемы, все делают вид что у них все хорошо, а как только Киев начинает шевелиться, то оказывается что и в других областях тоже нужно вводить карантин, ничего что три четверти населения переболело, зато не первые. Нужно наказывать тех, кто скрывает ситуацию и позволяет вирусу распространятся дальше.
  • Читач16

    Епидемия  добралась от Ивано-Франковска  до Киева через Хмельницкий, а в Ивано-Франковске только сейчас ввели красную зону. Сразу нужно реагировать, людей информировать, что вот в такой-то области вспышка и в это же время вводить красную зону в соседних областях, тогда хоть половина страны будет в безопасности. А так вирус прошел от точки 1 до точки 8 и только тогда в точке 1 вводят красную зону и кому она уже поможет там (если все уже переболели, кто должен был), эпидемия уже находится в точке 9 и так дальше. Уже сейчас нужно вводить красную зону в Полтавской области.

keyboard_arrow_up