Чи готовий Хмельницький до коронавірусу (ВІДЕО)

Чи готовий Хмельницький до коронавірусу (ВІДЕО)
Фото з adm-km.gov.ua
  • Китайський коронавірус вже шириться Європою.
  • Спалах зафіксували на півночі Італії, у Хорватії та Австрії.
  • Інспектувати місто на готовність до коронавірусу вже почали і в Хмельницькому.

Події, що нагадують хоррор, вже заполонили всесвітню мережу. Йдеться про китайський коронавірус, що наразі дістався до Європи. Зокрема, його зафіксували на півночі Італії. В результаті, в країні померли 11 людей, а зараженими є більш, як 300 осіб. Наразі там зачинені великі супермаркети та аптеки. Через поширення вірусу,  відомий карнавал у Венеції завершився на кілька днів раніше. А в Мілані зачинили головні туристичні пам’ятки.

Нині випадки захворювання фіксують і в інших країнах Європи: один з них у Хорватії та два - в Австрії. Про це повідомляє BBC.

Тим часом, інспекцію на готовність до поширення коронавірусу провели і в Хмельницькому, а саме перевірили інфекційну лікарню. Так, заклад забезпечений спеціальними боксами, у яких є все необхідне для ізоляції пацієнтів. Їх є 16.

Відео дня

Як зазначила головний лікар інфекційної лікарні Оксана Піддубна, все це передбачено на невелику кількість хворих. В іншому випадку проблему будуть вирішувати на загальнонаціональному рівні. Про це йдеться на сайті ОДА.

Дізнатися, як зменшити ризики інфікування до мінімуму, можна за допомогою рекомендацій від МОЗ. Про це та інше дивіться у нашому відео.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (21)
  • Nadezhda Teklyuk

    на сегодня,1.03 в Праге-2 чел. в Усти-над-Лабем-1 чел.
  • Liudmyla Suprunovska

    Появилась новость, что в аптеках некоторых городов пропали маски, и называют причину, мол, в Китае заказывали всегда. Но ведь в  Украине есть тысячи швейных цехов. В случае с  отсутствием масок ответственность лежит только на местной власти. Этот вопрос можно решить за 1 день и должен был вообще быть решён, когда вирус вышел за границы Китая. А нашему руководству легче кусать локти, нежели включить мозги.
  • IGOR

    "Уникайте контакти з людьми, в яких є ознаки температури та кашлю" - симптомы вируса проявляются через 2 недели! Если человек заразился, то будучи абсолютно без симптомов он является разносчиком вируса. Зачем рассказывать сказки? Надо честно сказать, что если эта зараза проберётся на нашу территорию - то исход с высокой вероятностью будет очень печальным... У нас никто не построит за неделю огромную больницу... Только вдумайтесь, всего 16 изолированных боксов... Мы к сожалению не готовы к такой эпидемии...
  • Валентина Василенко

    7років назад я попала в нашу лікарню із сальмонелою. Мене не запитували про кошти,а повертали до життя.стан був важкий,а медперсонал від мене не відходив.вони спасли мені життя...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 12:03 Росіянин мав дві земельні ділянки на Хмельниччині. Їх конфіскували 11:16 BULKA маркет у зв’язку з відкриттям нового магазину шукає працівників (новини компаній) 11:07 Хмельницький комунальник може сісти на 10 років за хабарництво 10:02 Скільки коштує ванна гарячої води у Хмельницькому 09:01 Постраждала жінка та пошкоджено будинок: наслідки атаки на Хмельниччині
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up