Відразу 8 хворих на COVID-19 виявили у Хмельницькому. Свіжі дані

Відразу 8 хворих на COVID-19 виявили у Хмельницькому. Свіжі дані
Фото ілюстративне
  • Ще 9 нових випадків COVID-19 зафіксували на Хмельниччині.
  • Якою є статистика хворих і скільки людей одужало, читайте далі.

У Хмельницькій області підтвердили відразу 9 нових випадків COVID-19. Про це повідомляють у пресслужбі Хмельницької обласної державної адміністрації станом на 19:00. Найбільше - у Хмельницькому. Де виявили хворих:

  • 8 - м.Хмельницький
  • 1 - Ярмолинецький район.

Загалом від початку пандемії в області було зареєстровано 1074 лабораторно-підтверджених випадків коронавірусу. Де 67 - це діти, а 154 - медики. 

Наразі на Хмельниччині лікується 147 осіб, з яких 59 стаціонарно, одна людина підключена до апарату штучної вентиляції легенів. Ще 88 пацієнтів перебувають на амбулаторному лікуванні. 

Відео дня

Всього в області одужало вже 904 людини, тобто 84,2% від підтверджених випадків. З них 56 - діти, 141 - медпрацівники.

Ще один випадок одужання зафіксували у Кам’янці-Подільському станом на 18:00. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Андрей Никифоров

    Ого, эпидемия однако...
  • Верунчик

    «Випадки фіксуємо на всій території області. Важкий випадок маємо в Старокостянтинові, де в центральній районній лікарні на лікуванні перебуває жінка з підтвердженим діагнозом COVID-19. Транспортувати до обласного центру наразі її неможливо. Жінка перебуває в реанімації. Також є проблемні випадки в місті Шепетівка, де захворів працівник «Укрзалізниці». За цим фактом проводиться епідрозслідування, щоб встановити всіх контактних осіб. Маємо також випадки захворювання працівників Нацполіції – у Шепетівському, Новоушицькому та Білогірському районах. Ще один випадок - COVID-19 підтвердили в працівника ХАЕС, всі контактні особи по цьому випадку вже встановлені. В Летичівському районі коронавірусну інфекцію підтвердили в приватного нотаріуса та працівника банку. В Ізяславі - в працівника ринку. Тому регіональна комісія з ТЕБ та НС прийняла рішення рекомендувати припинити роботу ринку. Рішення про його закриття має прийняти Ізяславська міська рада», - розповів Роман Примуш.
  • оля

    з відпочинку привезли
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up