Дитячі садочки та потяг до Києва: чергове послаблення карантину на Хмельниччині

Дитячі садочки та потяг до Києва: чергове послаблення карантину на Хмельниччині
Ілюстративне фото
  • Сьогодні, 29 травня, вирішили послабити обмеження в області.

  • Розповідаємо, що зміниться та коли.

На Хмельниччині вчергове послабили карантин, пов’язаний із поширення коронавірусної інфекції COVID-19. Таке рішення сьогодні, 29 травня, прийняла обласна комісія з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Пояснюємо, що змінилося.

Зміни від сьогодні, 29 травня

Від сьогодні, 29 травня, на всій території Хмельниччині дозволені автобусні перевезення в межах міст. До цього перевезення були забороненими у Нетішині. Перевізники можуть брати пасажирів не більше, аніж кількість місць для сидіння у транспортному засобі. Така норма діяла й раніше.

Крім того, тепер є дозволеними всі автобусні перевезення в межах території області. До цього перевізникам не можна було заїжджати у Нетішин. Тепер же заїжджати у Нетішин можна, але висаджувати пасажирів потрібно лише на автостанції. Це ж саме стосується Кам’янця-Подільського та Старокостянтинова. І так само, як і в міських перевезеннях, не можна брати стоячих пасажирів.

Відео дня

Як і раніше, допускають перевезення пасажирів у міжнародному сполученні. При цьому висаджувати людей можна лише у кінцевому пункті призначення. Крім того, чиновники дозволили залізничне сполучення за маршрутом Київ — Хмельницький від 1 червня.

Від 29 травня також на території області допускаються:

Ці три пункти не стосуються Нетішина, Кам’янця-Подільського, Старокостянтинова, а також Старокостянтинівського та Славутського районів. До цього спортивні заходи та робота готелів не допускалися лише у Нетішині. А релігійні заходи раніше не можна було проводити у трьох містах та шести районах, включаючи названі вище.

Зміни від понеділка, 1 червня

1 червня на Хмельниччині можуть відновити роботу дитячі садочки, а також заклади фізичної культури і спорту, спортивні зали та фітнес-центри. Але є умова — не допускаються групові заняття, де є понад 10 учасників.

Також карантинні послаблення торкнулися освіти. Від 1 червня можна проводити:

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • франц мицинский

    1946

    vitajemo
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 12:03 Росіянин мав дві земельні ділянки на Хмельниччині. Їх конфіскували 11:16 BULKA маркет у зв’язку з відкриттям нового магазину шукає працівників (новини компаній) 11:07 Хмельницький комунальник може сісти на 10 років за хабарництво 10:02 Скільки коштує ванна гарячої води у Хмельницькому
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up