EMCImed+ надає безкоштовний функціонал для роботи з ЕСОЗ (Новини компаній)

EMCImed+ надає безкоштовний функціонал для роботи з ЕСОЗ (Новини компаній)

ЕМСI - виробник медичної інформаційної системи EMCImed + - надає державним медичним установам можливість користуватися функціоналом для роботи з eHealth безкоштовно.

Зокрема, заклади первинної медико-санітарної допомоги можуть укладати в системі капітаційні договори з НСЗУ, підписувати декларації з пацієнтами, виписувати електронні рецепти за програмою реімбурсації "Доступні ліки", вести електронні медичні записи і виписувати електронні направлення до вузьких спеціалістів.

Для установ спеціалізованої медичної допомоги в EMCImed+ доступний такий функціонал для роботи з eHealth:

✔ ведення електронних медичних записів;

✔ діагностичні звіти;

✔ електронні медичні записи і електронні направлення для неідентифікованих пацієнтів;

✔ виписування електронних направлень;

✔ обробка і погашення електронних направлень;

✔ ЕМЗ стаціонар: надходження;

✔ ЕМЗ стаціонар: виписка;

✔ робота з записами про ідентифікованих пацієнтів;

✔ робота з записами про неідентифікованих пацієнтів;

✔ приєднання записів неідентифікованого пацієнта до ідентифікованого;

✔ доступ до даних.

Увесь згаданий функціонал успішно протестований, підключений до центрального компоненту електронної системи охорони здоров'я eHealth і готовий до роботи.

"Щоб почати користуватися можливостями МІС EMCImed+, достатньо зареєструватися і обрати необхідний пакет послуг. Все дуже просто. Ми також надаємо можливість медустановам протягом 60 днів безкоштовно користуватися розширеним пакетом PRO, щоб вони могли оцінити всі функції системи, а не тільки модуль для роботи з eHealth. Як розробник інформаційних рішень, покликаних допомогти вдосконалити українську систему охорони здоров'я, привести її у відповідність зі світовими стандартами надання медичної допомоги, ми зацікавлені в тому, щоб процес автоматизації пройшов для медустанов без зайвої турбулентності", - прокоментував керівник проекту розробки інформаційних систем EMCI, кандидат медичних наук Вадим Терентюк.

Нагадаємо, з 1 липня всі медичні установи, які уклали договори з НСЗУ за програмою медичних гарантій, в обов'язковому порядку мають вести електронні медичні записи в eHealth через свої медичні інформаційні системи. На підставі цих електронних записів НСЗУ буде здійснювати фінансування медустанов за фактично надані медичні послуги населенню.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:11 У Хмельницькій міськраді прозвітували про ремонт у «Дитячому світі» (ФОТО) 17:46 Хмельниччина втратила десятьох захисників: імена 16:51 Хмельничанка опинилась у пастці у власній квартирі. Знадобилась допомога поліцейських 16:09 Холодно вночі і тепло вдень: прогноз погоди на Великдень на Хмельниччині Від читача 17:44 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 15:21 У Хмельницькій області оголошено надзвичайний рівень пожежної небезпеки 14:36 Складаємо великодній кошик: що обов'язково класти, а що під забороною освячення 13:51 На Хмельниччині поліція викрила псевдомінера. Йому загрожує в’язниця 13:02 СБУ закликає жителів Хмельниччини не відвідувати масових зібрань на Великдень 12:14 На пожежі у Хмельницькому знайшли тіло чоловіка 11:29 Тонули у смолі під палаючим сонцем: на Хмельниччині офіцер врятував цуценят (ФОТО) 10:38 Отримали остаточний вирок нападники, які катували та обікрали пенсіонерку 09:52 Від сьогодні змінюється позначення навчальних автівок 09:08 На Хмельниччині розкладатимуть вакцину від сказу для тварин: як вони виглядають
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up