Хмельничан закликають донатити кров для порятунку військових та цивільних: які бонуси

Хмельничан закликають донатити кров для порятунку військових та цивільних: які бонуси
Фото з сайту Хмельницької міської ради
  • «Твоя кров допомагає перемагати!» — це благодійний проект волонтерів та медиків. 

  • Він спрямований підтримку ЗСУ та поширення донорства крові та її компонентів. 

  • Дізнавайтесь як ви можете допомогти. 

Після повномасштабного вторгнення центр служби крові «Біофарма Плазма» спільно з благодійним фондом «Волонтери Поділля» започаткували благодійний проект «Твоя кров допомагає перемагати!». Він  спрямований на підтримку Збройних Сил України, поширення донорства крові та її компонентів. Про це повідомляють у міській раді. 

Хмельничан та мешканців області закликають здати безоплатно плазму крові. Таким чином кожен зможе допомогти порятунку військових та цивільних, адже з неї будуть виготовлені необхідні препарати, які можуть врятувати життя. 

— Також кошти (за безоплатну здачу плазми), отримані за компенсацію плазми крові, будуть перераховані на рахунок благодійного фонду «Волонтери Поділля» для закупівлі необхідних речей та засобів зупинки кровотечі для військовослужбовців Збройних Сил України, — пояснюють в мерії. 

Відео дня

Препарати крові, які «Біофарма Плазма» виготовляє з плазми крові (Альбумін, Імуноглобулін, Біовен Моно, БіоКлот), широко використовуються в хірургії, акушерстві та гінекології, імунології, гематології, неврології, пульмонології, при інфекційних та онкологічних захворюваннях, серцевій недостатності, резус конфліктах, після аварій та інших важких станах. Тобто, можуть врятувати людей з різними захворюваннями. А для тих, хто задонатить плазму крові чекають бонуси. 

Хто може бути донором:

Бонуси для донора:

Здати кров можна у закладі «Біофарма Плазма» за адресою вулиця Прибузька, 11, 1-й поверх (орієнтир «Килимовий Ярмарок»). 

Графік роботи закладу: 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up