Хмельниччина лишається серед лідерів за смертністю від COVID-19: рейтинг

Хмельниччина лишається серед лідерів за смертністю від COVID-19: рейтинг
  • Рівень смертності серед інфікованих коронавірусом на Хмельниччині становить 3,83%.

  • Тим часом рівень одужання — 25,84%.

  • Переглядайте рейтинг регіонів України та дізнавайтеся про зміни за 10 днів.

Статистика щодо поширення коронавірусної інфекції змінюється щодня. В Україні фіксують нові випадки захворювання, одужання та смерті пацієнтів. У кожному регіоні дані різні, зокрема, від області до області значно різниться загальна кількість випадків. Ми проаналізували дані щодо всіх випадків, одужань та смертей в регіонах України. При аналізу використовували дані МОЗ на ранок сьогодні, 14 травня. Зазначимо, що вони відрізняються від тих, які повідомляє Хмельницька ОДА. Однак ми використовуємо саме дані МОЗ, аби забезпечити об’єктивність порівняння даних регіонів.

Показник смертності на Хмельниччині зараз становить 3,83%. Він розрахований як відношення кількості смертей до всіх випадків COVID-19. В Україні найбільший показник смертності має Чернігівська область — 7,14%. Найменший показник у Луганській області — 0% (випадків смерті там немає).

Показник одужання на Хмельниччині становить 25,84%. Він розрахований як відношення кількості одужань до всіх випадків COVID-19. Лідером в Україні є Кіровоградська області — там одужали 66,67% всіх інфікованих. Найнижчий показник одужання в Одеській області — 5,77%.

Відео дня

Десять днів тому ми розраховували такі ж дані. За цей час відбулися такі зміни:

Повний рейтинг регіонів станом на сьогодні переглядайте в інфографіках.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • Demura Viacheslav

    Средняя температура по палате😂😂😂 у кого то 40, а кто-то умер, но средняя у обоих 36.6
  • Zhanna

    Наші погано лікують? Чи якісно лікують у нас тільки "відомих лікарок" ?
  • ttt432

    наверно не сильно хотят у нас лечить....
  • Валентина Шелухина

    А нам хотят ещё и садики открыть.Вот заживём!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up