Хмельниччина може перейти у "червону" зону вже до кінця цього тижня

Хмельниччина може перейти у "червону" зону вже до кінця цього тижня
Фото: "УНІАН"
  • Показники захворюваності на коронавірус по області зростають. 

 

Хмельницька область може потрапити до червоної зони карантину через зростання захворюваності на COVID-19. Про це на засідання уряду сьогодні, 31 березня, повідомив міністр охорони здоров’я Максим Степанов.

  • "Виходячи з показників, Хмельницька область може найближчими днями переведена на червоний рівень епіднебезпеки", — сказав голова МОЗ.

Про те, що ситуація з коронавірусом ускладнюється, повідомив і заступник голови Хмельницької ОДА Сергій Ткачук під час онлайн брифінгу 31 березня.

Відео дня

За його словами, вже другий день поспіль Хмельниччина за показниками відповідає "червоній" зоні. Він наголосив, якщо така ситуація зберігатиметься, то з п’ятниці на території області буде запроваджено "червоний" рівень епідеміологічної небезпеки.

За даними Міністерства охорони здоров’я України, станом на 31 березня на Хмельниччині перевищено два показники для визначення регіонів зі значним поширенням коронавірусу.

Так, рівень госпіталізації становить 120,2 на сто тисяч населення (перевищенням є понад 60 на сто тисяч населення). Також ліжка з киснем в області заповненні на 66,2 % (перевищенням є показник понад 65%).

Читайте також: Ще пів тисячі мешканців Хмельниччини отримали щеплення від COVID 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (24)
  • Богданна Шкробот

    Раніше потрібно було.Запізно вже.

    Людмила Людмила reply Богданна Шкробот

    Богданна Шкробот Аргументуйте
  • Pavel Kondrashov

    Что же вы сопли жуёте. Ждете пока больше смертей будет на ваших руках?.
  • Людмила Михалєвська

    І чим це врятує?
  • Наталія Кушнір

    Ми спізнилися...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up