Хмельниччина вийде з «червоної» зони цього тижня. Які будуть обмеження

Хмельниччина вийде з «червоної» зони цього тижня. Які будуть обмеження
Ілюстративне фото
  • Рішення має прийняти державна комісія з ТЕБтНС.

  • Засідання може відбутися сьогодні, 5 травня.

Протягом цього тижня, до 9 травня, Хмельницька область буде переведена до «жовтої» зони карантинних обмежень. Зробити це дозволяють епідеміологічні показники, які станом на вчора, 4 травня, перебували в нормі. Дані опубліковані на сайті МОЗ сьогодні, 5 травня.

За словами заступника міського голови Хмельницького Романа Примуша, очікується переведення області з «червоної» зони в «жовту» цього тижня:

— Очікуємо рішення державної комісії, на цьому тижні воно точно буде. Щоправда, ми не знаємо, у який день, сподіваємося, що сьогодні. Але це буде залежати від того, як державна комісія зможе зібратися. За показниками нас мають перевести в «жовту» зону. За тією інформацією, якою ми володіємо, подання Міністерства охорони здоров’я щодо виведення області в «жовту» зону вже відправлене державній комісії. Думаю, що як тільки перше засідання державної комісії відбудеться, відразу нас виведуть, — розповів чиновник у коментарі журналістам vsim.ua.

Відео дня

Нагадаємо, що регіони переводять з «червоної» зони відразу у «жовту», оминаючи «помаранчеву». Для зміни карантинного режиму всі показники мають прийти в норму хоча б на один день. Останніми днями у Хмельниччини був перевищений лише показник госпіталізацій, проте станом на вчора він складає 50,6 на 100 тисяч осіб населення при нормі не більше 60.

Додамо також, що «жовта» зона передбачає такі основні карантинні обмеження:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Жаннетта Тарчевская

    А коли школярі підуть до школи???
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 12:03 Росіянин мав дві земельні ділянки на Хмельниччині. Їх конфіскували 11:16 BULKA маркет у зв’язку з відкриттям нового магазину шукає працівників (новини компаній) 11:07 Хмельницький комунальник може сісти на 10 років за хабарництво 10:02 Скільки коштує ванна гарячої води у Хмельницькому 09:01 Постраждала жінка та пошкоджено будинок: наслідки атаки на Хмельниччині
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up