"Легені згоріли за два дні": Симчишин розповів про померлого від COVID-19 кам’янчанина

"Легені згоріли за два дні": Симчишин розповів про померлого від COVID-19 кам’янчанина
Фото зі сторінки Семена Дарчука у Facebook
  • Коронавірус забрав життя екс-директора та почесного президента найбільшого в області промислового підприємства ПАТ “Подільський цемент” Семена Дарчука. 
  • Йому було 67 років.

З життя пішов колишній директор та почесний президент одного з найбільших цементних заводів в Україні. Семену Дарчуку було 67 років. У нього діагностували пневмонію. Згодом чоловікові провели ПЛР-дослідження на ампліфікаторі. Результат на COVID-19 був позитивний. Чоловіка доставили до Хмельницької інфекційної лікарні. На фоні діабету, хвороба дала ускладнення і врятувати його не вдалося. Про це повідомили в ОДА. 

Сьогодні, 4 травня, під час акції протесту хмельницьких підприємців під стінами Будинку рад, міський голова Олександр Симчишин розповів, що хвороба здолала чоловіка за два дні. 

  • Відео дня
    /li>

Що відомо про Семена Дарчука

Семен Дарчук народився 2 лютого 1953 року в селі Перебиківці на Буковині. Батько чоловіка працював у колгоспі, мати - в ланці біля буряків. Після закінчення 9 класу Семен Іванович вступив до Чернівецького індустріального технікуму. Будучи практикантом, працював на харківському заводі з виробництва плитки працював механіком. Закінчивши технікум, у 1973 році був прийнятий на роботу слюсарем цементного обладнання, а через три дні - переведений майстром з ремонту цементного обладнання. Упродовж 1973–1975 років проходив службу в радянській армії, де був командиром танку. Демобілізувавшись, знову повернувся на завод. 

За двадцять років на підприємстві змінив ще декілька посад, вісім років обіймав посаду заступника директора з виробництва. З 1994 року став генеральним директором та головою правління. З 2014 року був почесним президентом ПАТ «Подільський цемент». 

Фото зі сторінки Семена Дарчука у Facebook

Під керівництвом Семена Дарчука цементний завод у Кам’янці-Подільському перетворився з кремезного радянського велетня в один із найсучасніших у світі цементних заводів, який нині входить до числа кращих у Європі. Підприємство виробляє кожну шосту тонну українського цементу, всі його види сертифіковані на відповідність національним та європейським стандартам. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (16)
  • Оксана Киселюк

    Світла та щира людина ,дуже шкода ,у мене душа розривається.Світла пам'ять йому,і нехай земля буде пухом.У мені просто слів нимаю ой як шкода.....
  • Oleh Remers

    Коли був пік померлих не було,начали потрохи виходити з карантину начиняють помирати,від запалення раніше померала велика кількість людей але це не розголошувалося,зараз помер 1 бізнесмен ви роздуваєте цілу трагедію.
  • леонид наседкин

    Это пневмония,мой брат от такой болезни умер,а здесь сразу приписывают короновирус.
  • Валентина Дудар

    а що чекає, коли відмінять карантин, в області захворюваність є немалою.

    Valentyna Scastliva reply Валентина Дудар

    Руслан Мельничук Всіходять під Богом і вы теж!!!

    Руслан Мельничук reply Валентина Дудар

    Валентина Дудар чекає нормальне життя!!!! А переляки хай сидять дома.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) Від читача 11:17 У Старокостянтинові розпочато відстріл домашніх тварин. Вбивство кішки на ім'я Мішелька. 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 18:06 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук 14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат 14:12 У Старокостянтинові відкрився оновлений ізолятор тимчасового тримання 13:48 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 13:32 На Хмельниччині правоохоронці затримали 17-річного «закладчика» 12:30 Судили злочинну групу, яка постачала наркотики до хмельницького СІЗО 11:51 У національному природному парку на Хмельниччині встановили готелі для комах photo_camera 11:26 Долар і євро пішли вгору. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 10:54 Жінка з Хмельницького району перерахувала шахраям майже 142 тисячі гривень 10:19 У Хмельницькому районі виявили сім’ю з трьома дітьми, яка живе без електрики
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up