“Лікарі, які контактували із зараженим шепетівчанином, не підуть додому” - ОДА

“Лікарі, які контактували із зараженим шепетівчанином, не підуть додому” - ОДА
Шепетівська ЦРЛ
  • Поки чоловік лікуватиметься у Шепетівці, адже він не транспортабельний.

  • Медики, які контактували з ним, залишаться на обсервації на території медзакладу. 

  • Там для них вже виділили окреме приміщення.

На Хмельниччині 6 лабораторно підтверджених випадків COVID-19. Серед інфікованих троє мешканців міста, по одній особі із Волочиського та Хмельницького районів. ще один інфікований із міста Шепетівки. За даними ОДА стан 5 пацієнтів - середньої тяжкості. Чоловік із Шепетівки у важкому стані. 

Ще зранку його мали транспортувати до Хмельницької інфекційної лікарні. Однак стан пацієнта погіршився. Про це сьогодні, 1 квітня, на брифінгу розповіла заступниця голови ОДА Оксана Ситницька.

  • Відео дня
    /li>

Заступниця голови ОДА запевнила, що в медиків Шепетівської ЦРЛ є всі необхідні засоби захисту для контактів із хворим. 

Наразі, за словами заступниці голови ОДА, прийнято рішення про самоізоляцію медиків та персоналу, які безпосередньо контактували із хворим шепетівчанином. Ім виділили місце під обсервацію на території медзакладу. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (22)
  • Галина Пышненко

    Це дуже добре,що медики теж на обсерваціїї
  • Алла Болотіна

    +++++
  • Саша Легай

    Де сто там і більше.
  • Оксана Гусарова

    Перестаньте страшити людей !!

    Бондар Наташа reply Оксана Гусарова

    Оксана Гусарова це точно
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
12:30 Судили злочинну групу, яка постачала наркотики до хмельницького СІЗО 11:51 У національному природному парку на Хмельниччині встановили готелі для комах photo_camera 11:26 Долар і євро пішли вгору. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 10:54 Жінка з Хмельницького району перерахувала шахраям майже 142 тисячі гривень Від читача 11:17 У Старокостянтинові розпочато відстріл домашніх тварин. Вбивство кішки на ім'я Мішелька. 10:19 У Хмельницькому районі виявили сім’ю з трьома дітьми, яка живе без електрики 09:37 На Хмельниччині збили 2 «шахеди». Без постраждалих і руйнувань 09:06 У Шепетівці затримали місцевого за крадіжку. Він намагався втекти з області 18:08 «Буде оберігати своїх дівчаток». У Хмельницькому попрощаються з Олександром Перцем 17:39 Хмельничанка просить встановити світлофор з кнопкою для пішоходів на Панаса Мирного 16:45 Хмельничанин вимагав 100 тисяч гривень неіснуючого «карткового боргу», — прокуратура 16:17 Хмельницькі синоптики попереджають про заморозки 15:39 «Хмельницькводоканал» шукає працівників (СПИСОК ВАКАНСІЙ) 14:40 На Закарпатті затримали хмельничанина, який за 6 800 доларів хотів перетнути кордон 14:04 Яку крипту та скільки накопичують хмельницькі депутати (ІНФОГРАФІКА) 13:36 У хмельницькій криївці «Стінка» проведуть безкоштовну екскурсію
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up