Лікарні на Хмельниччині отримали рентген апарати за 3,7 мільйона

Лікарні на Хмельниччині отримали рентген апарати за 3,7 мільйона
Фото зі сторінки Хмельницької ОВА у Facebook
  • 5 сучасних апаратів отримали лікарні в Хмельницькій області.
  • Дізнавайтеся, які саме.

Обладнання до хмельницьких медзакладів надійшло завдяки співпраці МОЗ України зі Світовим банком. Йдеться про 5 сучасних рентген апарати. Їхня вартість - майже 3,7 мільйона гривень. 

Так, апарати надійшли до  Хмельницької міської багатопрофільної лікарні, Дунаєвецької багатопрофільної лікарні, Старокостянтинівської багатопрофільної лікарні, Славутської багатопрофільної лікарні та Хмельницької обласної лікарні.

Возможно, это изображение 4 человека, борода и люди стоят

Відео дня

Долучилася до благодійної допомоги і БО « Захисти Хмельниччину». Представники організації передали стоматологічне обладнання та медикаменти для Хмельницької ЦРЛ, обласної стоматологічної поліклініки, військового госпіталю та дитячої обласної лікарні. Ця допомога на загальну суму понад 40 тисяч фунтів надійшла від закордонних благодійників.

Читайте також: Інтерв’ю з лікаркою до 30: поширені хвороби в немовлят та косметологія для хлопців

 

Возможно, это изображение 3 человека, люди стоят и в помещении

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • Виктор Юрчук

    Як ви не хочете зрозуміти, якщо є на те політична воля то все буде, тому керманич завжди в темі, не хайте, нехай працює, йому і без вашого лайна в ФБ не легко
  • Alexander Trokhymchuk

    А президент що зі свого карману гроші виділив. Кабмін виділив з податків які ми сплачуємо, чому він не дякує народу який сплачує податки
  • Ніна Гуща

    А президент яким боком до рентгенапаратів?Це його компетенція? Який пекучий сором чути і бачити оцих чиновників,які за всране-дране дякують і лижуть чоботи президентові.Куди ми котимося?В культ особистості? Не творіть собі кумира,щоб потім не чухатися там,де не свербить.
  • Катерина Юрчук

    Дайте хоч щось у 3 поліклініці у Раково, була у хірурга, такий талант, від бога, але обладнання без сліз і страху не розкажеш. Єдине що є нові комп'ютери, на яких з великим трудом щось набирають вчаться.

keyboard_arrow_up