На Хмельниччині новий пацієнт з підозрою на коронавірус

На Хмельниччині новий пацієнт з підозрою на коронавірус
Ілюстративне фото
  • Станом на ранок 28 березня підозр в області не було.
  • Вже ввечері про новий можливий випадок повідомили у Хмельницькій ОДА.

На території Хмельницької області є мешканець з підозрою на інфікування коронавірусом. Про це повідомляє прес-служба Хмельницької обласної державної адміністрації. Жодних деталей щодо цього випадку не повідомляють. Станом на ранок сьогодні, 28 березня, підозр на Хмельниччині не було.

Разом із тим «UA:Поділля» з посиланням на головного лікаря інфекційної лікарні Оксану Піддубну повідомило, що пацієнтом є 40-річний чоловік. Його госпіталізували у цей медичний заклад. Експрес-тест його зразка дав негативний результат.

Нагадаємо, що вчора, 27 березня, підтвердили захворювання на COVID-19. Мешканка Хмельницькому нещодавно повернулася з-за кордону. Жінка була у подорожі в Австрії та Угорщині. Після повернення ходила на роботу та контактувала з людьми. За останньою інформацією, загрози її життю зараз немає. Експрес-тестування у її випаду показало негативний результат.

Відео дня

Оперативну інформацію щодо поширення коронавірусу та карантину дізнавайтеся з нашої окремої новини.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (37)
  • Сергей Гудз

    Не верю
  • Дарина Водзинская

    Раджу приймати усім!
  • Фурман Таня

    Яка різниця де воно живе куди ходив і т.д, якщо воно їздило де попало, спілкувалося невідомо семи, приїхало на нашу голову і заразить вже кучу людей

    Gaia Gordenko reply Фурман Таня

    Фурман Таня

    Фурман Таня reply Фурман Таня

    І думай логічніше. І не дивись сторону одної медалі, боє ще інша

    Gaia Gordenko reply Фурман Таня

    Фурман Таня не будь такою хытрою в людей всяки сытуации,ты соображаеш чы ни

    Фурман Таня reply Фурман Таня

    Сам з Італії, США, Китаю і т.д, вірус не прилетить на літаку, його можуть привезти тільки люди інфіковані.

    Фурман Таня reply Фурман Таня

    Вірус ноги немає, і в двері не постукає і не попросить вас його впустити. Його можуть принести тільки інфіковані які зараз приїжджають із за кордону і не дотримуються самоізоляції і карантину.

    Фурман Таня reply Фурман Таня

    Звичайно НЕ ДАЙ БОГ

    Фурман Таня reply Фурман Таня

    Шановні! Послухайте мисліть здраво! Не забувайте що в Україні живуть ваші діти, онуки, родичі. І мені просто цікаво що ви будете казати коли хтось із вашої рідні захворіє на цю гадость від тих людей які приїхали із за кордону.

    Фурман Таня reply Фурман Таня

    Так, всі їздять за кордон робити, це правильно, але........! Заражено було багато країн ще з грудня місяця і зараз ще більше стає, то скажіть будь ласка мені чому вони поїхали в інфіковані країни робити? Якщо вже навіть і поїхали туди робити то чому повертаються назад, а не продовжують працювати там? Навіщо кидати свою шикарну там роботу і їхати в Україну назад? Вони про себе думають так і це правильно, але є інші люди тут які жили і живуть, вони про них не думають що приїздити сюди це просто заразити всіх здорових

    Gaia Gordenko reply Фурман Таня

    Фурман Таня ты така вумна а вси остальни дуракы, вирус качае увесь свит и нихто никого не обвынувачуе и не выбывае и хату не палыть ,дурни,завтра ты даже не оглянешься як вин буде у тебе так що тебе задушыты треба,це эпидемия хоч нехоч вона пробижыть кругом як бы ты не стереглась

    От спысок смертей в Италии и що спасают людей и нихто каминцямы не шпурляе
    От ще добавтеза суткы 970, 969

    Тетяна Швець reply Фурман Таня

    Alina Niskevich у нашої нації є гарне слово ,а може, ось і маєте. А після відпочинку треба дома сидіти

    Alina Niskevich reply Фурман Таня

    Тетяна Швець данна особа перебувала за кордоном не по роботі,  а відпочивала вона... різницю відчуваєте?

    Владимир Троян reply Фурман Таня

    За дітей страшно.В США від вірусу грудна дитина померла,в Франції цілком здорова 16-тирічна дівчина.Вірус мутує,він вже на вік не дивиться,всіх бере.

    Тетяна Швець reply Фурман Таня

    Фурман Таня так це ж добре,що вам нормально живеться, ви думаєте люди від добра їдуть за кордон?Мами лишають своїх дітей  з бабусями і так само,як і ви      хочуть бути біля дітей зараз.

    Фурман Таня reply Фурман Таня

    Якщо вас все влаштовує то будь ласка.....!!!!! Біжіть по голівці погладьте тих хто повернувся з закордону.

    Олена Різник reply Фурман Таня

    Читати це все просто страшно!!! Люди!!! Ви страшніше за коронавірус!!!😥😥😥😭😭😭

    Фурман Таня reply Фурман Таня

    Відповідальних?????? В чому відповідальність?????? Мені в Україні нормально живеться а ви чому лишилися тут????????? Біда в нас в самих людях, мені було і є добре до вірусу було. То скажіть мені будь ласка чому із за таких відповідальних має страждати вся Україна і мої діти також можуть постраждати із за таких відповідальних

    Валентина Самсина reply Фурман Таня

    Raisa Shaidoyk  не треба захищати таких невідповідальних людей.  А чого ви не поїхали ?  Мабуть тому що ви розумієте цю біду всього світу

    Фурман Таня reply Фурман Таня

    Вони виїхали, там робили от нехай і лишаються там, їх ніхто звідти не виганяв, то навіщо лізти сюди назад, якщо можна далі сидіти там і працювати? Я маю мати до них повагуууууу??????? А вони мають повагу до нас, що їду інфіковані всі сюди і заражають людей? Вони мають повагу до тих людей які лишилися в Україні? Вони навіть навіть не хочуть ізолюватися щоб не розносити інфекцію.

    Фурман Таня reply Фурман Таня

    Шановна! Чому простий народ який лишився тут і переживає карантин вдома, немає вийти на вулицю чи ще кудись бо хто приїхав закордону з вірусом?

    Фурман Таня reply Фурман Таня

    Вони знали ці люди що закордоном існує ця гадость. Вони думали що їх це омине але хера не вгадали, так, вони плювати хотіли що можуть заразити всіх. Чому ж тоді вони втікали з України як ті криси з корабля? А зараз вони ж ті самі втікачі хочуть повернутися в Україну додому? То якщо Україна така хорова, і ви поїхали туди закордон той лікуйтеся там і заробляйте там, а в зернову Україну немає чого сюди пертися.

    Валентина Самсина reply Фурман Таня

    Фурман Таня  правильно сказали

    Валентина Самсина reply Фурман Таня

    Raisa Shaidoyk їхати розважатися коли всі люди в біді - це  "наплевать на весь мир"

    Фурман Таня reply Фурман Таня

    За те що вона невідповідальна, постраждає багато людей

    Raisa Shaidoyk reply Фурман Таня

    Валентина Самсина никто не думал ,что так получится,но это не даёт права унижать людей.Где человечность?....

    Валентина Самсина reply Фурман Таня

    Ирина Князэва-Дзюбачук через таких мандрівників може постукати  біда... у  будь які двері. Це просто невідповідальна за свої дії людина.

    Ирина Князэва-Дзюбачук reply Фурман Таня

    Фурман Таня Таня,говорити  про людину воно це ценічно....Ну хіба вона знала,що хвора?Да,я погоджуюсь,що треба було пройти самоізоляцію!!!Але не можна,так ставитись до людей жорстоко ...Будьте добріші,хіба в Україні жорстокості мало???.Нас якщо не вб'є вірус,то люди повбивають одне одного.А біда може постукати до будь- кого...
  • Lanna Gross

    Цікаво, скільки буде коштувати лікування?

    Надежда Войтюк reply Lanna Gross

    В районах хотелось бы узнать

    Наталія Пасічник reply Lanna Gross

    Якщо перейде в запалення легенів, то 17-25 тис грн, чи то на день, чи то на два?
    Температуру збагатити самі вдома

    Lanna Gross reply Lanna Gross

    Инна Бисонова Я це вже зрозуміла, а якщо будуть ускладнення? Якщо легка форма можуть навіть і в лікарню не забирати.

    Инна Бисонова reply Lanna Gross

    Lanna Gross яке? Ліків від вірусу не існує. Сиптоми лише полегшувати будуть: збивати температуру і капати ніс за потреби.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
13:59 За вбивство власного чоловіка жителька Хмельниччини отримала вирок 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up