На Хмельниччині запровадили «червону» зону

На Хмельниччині запровадили «червону» зону
  • Карантин у регіоні посилюється 9 квітня.
  • Рішення про це прийняла державна комісія з ТЕБтНС.

Від 9 квітня на Хмельниччині діятимуть обмеження «червоної» зони. Таке рішення сьогодні, 7 квітня, прийняла державна комісія з ТЕБтНС. Воно пов'язане з перевищенням показника госпіталізацій на 100 тисяч осіб населення та перевищенням показника завантаженості ліжок. Про це повідомила пресслужба Хмельницької ОДА.

«Мінінфраструктури та МОЗ мають врегулювати питання спеціальних рейсів, які курсуватимуть з Хмельницької області. Таким чином за результатами заслуханих доповідей та з урахуванням обговорення Комісією ТЕБ та НС вирішено встановити з 00 години 00 хвилин 9 квітня 2021 року червоний рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19 на території Хмельницької області. В регіоні застосовуватимуться обмежувальні протиепідемічні заходи, передбачені для даного рівня епідемічної небезпеки», — йдеться у повідомленні.

Обмеження «червоної» зони передбачають, серед іншого, заборону прийому відвідувачів у закладах громадського харчування, розважальних закладах, заборону роботи непродовольчих ринків, зупинку громадського транспорту.

Відео дня

photo 2021 03 15 10 09 12

Нагадаємо, що зараз область перебуває у «помаранчевій» зоні. У понеділок, 5 квітня, обласною комісією з ТЕБтНС прийняте рішення про посилення карантину від сьогодні, 7 квітня. Аналогічне рішення, але з дещо іншими обмеженнями, було прийняте вчора, 6 квітня, міською комісією з ТЕБтНС. Воно почне діяти завтра, 8 квітня.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (22)
  • Aleksei Pakos

    Рік назад ще чимось бризкали ті самі зупинки і транспорт, а потім закинули  почали дороги ліпити,а грошенята хоч і не маленькі але закінчилися...головне показати що 'вони' щось роблять, а що то вже п......
  • Виталий Обертинский

    Хмельниччина, а Хмельницький? Семчишин, говорить, що ми в помаранчевiй

    Читач44 reply Виталий Обертинский

    Наш мер сам по собі .Такий собі КІТ

    Инна Пукас reply Виталий Обертинский

    Виталий Обертинский він це говорив ще 6 квітня,а ситуація міняється щодня! Червона зона завтра.А Хмельницький - особливо!!!

    Liudmyla Suprunovska reply Виталий Обертинский

    Виталий Обертинский У нас бардак у всьому

    Виталий Обертинский reply Виталий Обертинский

    Liudmyla Suprunovska не знаю, сьогоднi був  брифiнг мiськ ради, я запитав це ж саме. Вiдповiли, що область червона, Хмельницький-помаранчева. Поки що, в вечерi буде засiдання, будут рiшати.

    Liudmyla Suprunovska reply Виталий Обертинский

    Виталий Обертинский Як може область бути в одній зоні, а місто- в іншій?
  • Читач33

    а чему вы все так радуетесь?
  • Тетяна Рудковська

    Нарешті.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном 20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up