Нова адреса й сучасна техніка: Хмельницька дитяча стоматологія переїхала

Нова адреса й сучасна техніка: Хмельницька дитяча стоматологія переїхала
  • Хмельницька дитяча стоматологія відтепер знаходиться в приміщенні Хмельницької міської дитячої лікарні, що за адресою вул. Разіна 1.
  • Переїзд обійшовся міському бюджету майже в 1,5 мільйона гривень.
  • З’явилось нове й сучасне оснащення, що має дозволити надавати медичні послуги краще.
     

Хмельницька дитяча стоматологія переїхала з Подільської 171/1 на вул. Разіна 1. Тепер відділення знаходиться на 2 поверсі Хмельницької міської лікарні. Основна мета переїзду - об’єднати надання усіх медичних послуг в одному приміщенні.

Нова локація стоматології обійшлась в 1,5 мільйона гривень. Тут зробили ремонт й закупили сучасне обладнання сумою в 500 тисяч гривень. На черзі - зуботехнічна лабораторія. Її обіцяють придбати вже в цьому році. А оновлену дитячу стоматологію в новому місці показали сьогодні, 12 квітня.

Відео дня

- У минулому році ми зробили частину дитячої хірургії та завершили ремонт у харчоблоці. На цей рік теж запланована частина робіт, обов’язково з придбанням нового і сучасного обладнання. Я думаю, що так само будемо поступово оновлювати і стоматологічні установки, для того, щоб дітки отримували послуги якісно, швидко і в нормальних умовах - каже мер міста Хмельницького Олександр Симчишин.

Як розповідає завідувач відділенням Хмельницької дитячої стоматології Людмила Харченко, серед нового оснащення з’явились й інноваційні засоби лікування.

- У нас з’явилась можливість лікувати молочні зуби за один прийом. Бо ж раніше ми ставили ліки, потім - тимчасова пломба, а на третій прийом - постійна. Також на нових установках є засоби для професійної гігієни, наприклад, знімання зубних відкладень. Ще з’явились фотополімерні лампи та пересувний рентгенапарат. Таким чином впроваджується альтернатива старим засобам лікування, - каже завідувач відділенням Хмельницької дитячої стоматології Людмила Харченко.

Щоденно дитячу стоматологію у Хмельницькому відвідує близько 100 пацієнтів. З 9-ої ранку до 20:30 вечора тут приймають 3 лікарі в першу зміну, і 3 лікарі в другу. Заступник відділення Хмельницької дитячої стоматології, Людмила Харченко каже, що дітей із гострим зубним болем завжди обстежують позачергово. Щодо інших пацієнтів, то в коридорах, як правило, вишукується дві черги: одна жива, а інша - електронна.

- Є прихильники електронного запису, а є люди, яким зручніше взяти талончик в реєстратурі. Ми маємо реагувати і на тих, і на інших. Зараз ми заповнюємо 5 прийомів на одного лікаря по електронній черзі, а інші потрапляють до стоматолога через реєстратуру -  розповідає Людмила Харченко.

Сьогодні у нових коридорах очікують на прийом мами з дітьми. Хмельничанка Світлана приходить сюди із семирічною донькою вже не вперше. Каже, що нове місце подобається значно більше.
- Лікуємо зубки за новою адресою вже втретє. Тут нам подобається більше, особливо інтер’єр. Лікарі - уважні, та й приймають непогано, - каже хмельничанка Світлана.

Загалом лікарі дитячої стоматології переїздом задоволені. Бо ж за їх словами, замість старого й тісного приміщення отримали нові кабінети, обладнання та найголовніше - задоволених пацієнтів.


Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Зоя Кутасевич

    Щоб лікували безкоштовно або хоч за пів ціни..як колись
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:18 На Хмельниччині попрощались з трьома захисниками. Хто вони 20:31 Пожежа в Хмельницькому районі: на місці знайшли тіло чоловіка 19:59 Отримала вирок водійка, яка збила літню жінку на електровелосипеді 19:13 Близько 350 кг сміття зібрали рибоохоронці на берегах трьох річок Хмельниччини Від читача 13:43 Правоохронці провели 23 обшуки, в результаті яких затримали всіх дев’ятьох учасників злочинної схеми разом з організатором. 18:42 Бурлик, Миколаїв та Мокрицький: які відомі хмельничани зараз на фронті photo_camera 18:05 На Хмельниччині збільшився попит на перереєстрацію транспортних засобів 17:22 Вчителька з Хмельниччини отримала нагороду «Срібний щит» від поліцейських 16:54 Де і за скільки у Хмельницькому комфортно відпочити на свіжому повітрі та посмажити шашлик 16:37 У Кам’янець-Подільському районі на «тещиному язику» згоріло авто 15:54 Полеглих на війні захисників із Шепетівщини відзначили державними нагородами 15:09 На Шепетівщині поліцейські затримали молодика, який обікрав власного брата 14:23 У громаді на Хмельниччині замість пошкодженого обстрілом дитсадка побудують новий 13:40 Помідори та огірки: які ціни у Хмельницькому і звідки везуть photo_camera 13:17 На честь захисника Ростислава Остафійчука на Кам'янеччині відкрили меморіальну дошку 12:27 Рейтинг Opendatabot-2024: компанія «АТБ» увійшла до трійки найбільших роботодавців країни (новини компаній) 12:19 Через ремонт тепломережі Львівським шосе не їздитиме громадський транспорт 11:41 За добу шахраї виманили у мешканців Хмельниччини 230 тисяч гривень 10:36 У хмельницькому центрі зайнятості є 336 вакансій (СПИСОК) 09:45 Через борги «Укрпошта» перестала розсилати листи судів Хмельницької області
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up