Подолати коронавірус змогли 19 українців

Подолати коронавірус змогли 19 українців
Фото ілюстративне із pixabay.com
  • Загальна кількість підтверджених випадків інфікування майже досягла тисячі.
  • Зросли й кількість одужань та летальних випадків.
  • Дивіться останні дані від МОЗ України.

Майже тисяча випадків захворювання на COVID-19 підтвердили в Україні. А саме 942. Такими є дані МОЗ станом на 10:00 сьогодні, 3 квітня. Відзначимо, що вони можуть бути неточними і кількість виявлених випадків може бути більшою.

Причина такого - розбіжність даних. До прикладу візьмемо нашу Хмельницьку область. Оперативний штаб при ОДА ще вчора ввечері повідомив про 10 хворих. Водночас вже сьогодні зранку МОЗ із посиланням на дані Центру громадського здоров'я інформує, що на Хмельниччині таких 7. Тобто виявлених вчора, схоже, ще не встигли врахувати.

З позитивного відзначимо, що зросла кількість українців, які змогли подолати коронавірус. За інформацією МОЗ таких уже 19. Ще однією може стати 29-річна хмельничанка, в якої першої в області підтвердили COVID-19. Перше тестування в неї дало негативний результат. Якщо таким буде і другий, то це означатиме, що вона повністю одужала.

Відео дня

Зросла й кількість летальних випадків. Поки таких більше, ніж випадків одужання. А саме 23. Додамо, що, за даними МОЗ, 85% людей, що померли від COVID-19, мали вік старше 50-ти років. Майже всі померлі мали важкі серцево-судинні захворювання, цукровий діабет, новоутворення, хвороби нирок та легень.

Дані по областях (за інформацією МОЗ)

▪️Вінницька область — 61 випадок;
▪️Волинська область — 10 випадків;
▪️Дніпропетровська область — 12 випадків;
▪️Донецька область — 8 випадків;
▪️Житомирська область — 6 випадків;
▪️Закарпатська область — 24 випадки;
▪️Запорізька область — 22 випадки;
▪️Івано-Франківська область — 81 випадок;
▪️Кіровоградська область — 15 випадків;
▪️м. Київ — 180 випадків;
▪️Київська область — 70 випадків;
▪️Львівська область — 13 випадків;
▪️Луганська область — 3 випадки;
▪️Одеська область — 20 випадків;
▪️Полтавська область — 5 випадків;
▪️Рівненська область — 25 випадків;
▪️Сумська область — 30 випадків;
▪️Тернопільська область — 114 випадків;
▪️Харківська область — 1 випадок;
▪️Херсонська область — 4 випадки;
▪️Хмельницька область — 7 випадків; (на Хмельниччині 10 хворих, - примітка редакції)
▪️Чернівецька область — 171 випадок;
▪️Черкаська область — 55 випадків;
▪️Чернігівська область — 5 випадків.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Таня

    В Італії теж 85 літніх записали на коронавірус, хоча де в кого і тромб відірвався та інше
  • Таня

    та це ясно,що люди померли бо були хворі і мали ускладнення і хвороби від яких завжди помирають. а вірус їх добив, включаючи укр лікарні в яких ніхрена нема а в деяких ще й тікають
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up