П’ятисантиметрова пухлина на серці. Хмельницькі медики врятували 21-річного військового (ФОТО)

П’ятисантиметрова пухлина на серці. Хмельницькі медики врятували 21-річного військового (ФОТО)
Тут і далі фото ХОССЦ
  • Солдат родом із Миколаївської області. 

  • У нього діагностували пухлину розміром 4 на 5 сантиметрів. 

  • Операція тривала 5 годин. 

Хмельницькі медики не раз виконували складні операції, рятували та відновлювали здоров’я нашим захисникам. До прикладу, фото рентгену кулі біля серця військового облетіло весь світ. А видалили снаряд саме місцеві хірурги. 

Нещодавно в обласному серцево-судинному центрі прооперували ще одного захисника. Про це повідомили на сторінці закладу у Фейсбук.  

Відео дня

У 21-річного солдата з Миколаївської області були негаразди із серцем. Йому провели обстеження та діагностували доброякісне новоутворення серця – міксому правого передсердя. Пухлина була розміром 4 на 5 сантиметрів. 

Бійця забрали в операційну, аби видалити утворення. У коментарях мати захисника розповідає, що операція тривала близько 5 годин. Весь цей час жінка чекала під операційною, аж допоки лікар не повідомив про успішне завершення справи. 

— Дуже дякую всьому персоналу за сумлінну працю. Ви врятували мого сина, мій сенс життя. Майже 5 годин я чекала під операційною і коли вийшов Андрій Іванович та повідомив про успішно проведену операцію, я була занадто стурбована, щоб підібрати слова подяки, — пише мати військового. 

Операцію провели повністю безкоштовно. Пухлину видалили, а пацієнта перевели у військовий госпіталь для подальшої терапії та реабілітації.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up