Ранкові дані по COVID-19 у Хмельницькому та області: 13 квітня (ОНОВЛЕНО)

Ранкові дані по COVID-19  у Хмельницькому та області: 13 квітня (ОНОВЛЕНО)
Фото ілюстративне pixabay.com/
  • В області підтверджено 23 випадки захворювання.
  • Хворобу виявили у двох медиків з військового госпіталю.
  • Стан госпіталізованої пенсіонерки важкий.
  • В інфекційній лікарні 6 осіб із підозрою на COVID-19.

Станом на 8:00 сьогодні, 13 квітня, в області підтверджено 21 випадок захворювання на COVID-19. Про це інформують у Хмельницькій міськраді. Серед них одужало 3 хмельничан. Двоє людей внаслідок хвороби померли.

Пенсіонерка із Хмельницького, у якої захворювання підтвердили вчора, 12 квітня, знаходиться у міській інфекційній лікарні. Станом на вечір стан 82-річної жінки був важкий.

"В інфекційній лікарні станом на 8:00 41 хворий, з них одна дитина. На ранок в лікарні з підозрою на COVID-19 - 6 осіб, 2 особи з міста. Хворих з пневмоніями в інфекційній лікарні - 25, в міській лікарні - 6, в міській дитячій - 6", - повідомляють в Хмельницькій міськраді.

Відео дня

Із усіх випадків 9 були зафіксовані у жителів Хмельницького. Ще 7 у жителів Шепетівки, 2 - Хмельницький район, Волочиський, Кам'янець-Подільський і Чемеровецький райони - по 1.

ОНОВЛЕНО: станом на 9:15 в області вже 23 випадки захворювання. COVID-19 виявили у двох лікарів із військового госпіталю, який базується у Хмельницькому.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (8)
  • Анонім

    На сайте СНБО по Хмельницкому 22 указано на утро 13.04
  • валентина

    Что ето?? за выступление мадоны с короновирусом, и все падающие люди в противогазах с кодом чипом билгейса на руке???

    Олексій Бойко reply валентина

    Валя, по-моему, тебе хуже становится.

    Ты там береги себя.

    валентина reply Олексій Бойко

    Зато ты Олеся незаболееш, пошмаркаеш, чихнешь и всее Ты может один из  ,ЕТИХ, голубокровых ??

    Такие ТВАРИ неболеют нечем , ни еболой, ни СПИДом, ни курви 19 !!  

    Можешь в архивы больниц посмотреть,СТАТИСТИКУ ,  там ящики, года епидемий, епикризы больных, фио, с какой улицы или села поступили, чем лечили, и и ГРУПА КРОВИ !!! Так вот таких тварей голубокровых там ПОЧЕМУТО НЕТТ!!!!

    Борисас Моисеявичюс reply валентина

    Давно за тобой наблюдаю и никак не пойму: тебе словарь подарить или абонемент в психдиспансер?

    Анонім reply Борисас Моисеявичюс

    "словарь подарить или абонемент в психдиспансер" - по-моему, в этом случае одно другому не помешает.

    валентина reply Борисас Моисеявичюс

    ДЕНЬГИ ОТДАЙ, ТЕ ЧТО ТЕБЕ , КАК НАБЛЮДАТЕЛЮ ПЛАТЯТ И ПЕНСИЮ НАБЛЮДАТЕЛЯ СВОИ ОТДАЙ И ЛЬГОТЫ НАБЛЮДАТЕЛЯ СВОИ МНЕ ОТДАЙ !!!

    А паи тоже можешь мне свои отдать!!

    А дармовую нахаляву полученную квартиру тоже можешь мне отдать - а я тебе все , чем меня наделяют ТЕБЕ ОТДАМ - БОЛЕЗНИ СВАИИ !!

    Борисас Моисеявичюс reply валентина

    У нас - наблюдателей - пенсия в долларах. И квартиры на балансе у Израиля, нерезидентам передать, увы, не можем
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 Вважались зниклими безвісти. «На щиті» повернулись троє військових з Хмельниччини 19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up