Рейтинг лікарів Хмельницького за даними Medics

Рейтинг лікарів Хмельницького за даними Medics
  • За допомогою сервісу Medics хмельничани записуються на прийоми до лікарів, ставлять їм оцінки й залишають відгуки. 
  • До кого ходять найчастіше та які медики є найпопулярнішими?
  • Підготували для вас інфографіку. 

Дізнатися графік роботи лікаря, почитати чи залишити відгук або записатися на прийом - все це хмельничани можуть робити за допомогою системи Medics. Цей інтернет-ресурс в місті запустили ще у 2014 році. Щоправда, тоді він працював у тестовому режимі. А от в інтенсивну роботу його залучили вже із початком медреформи, що охопила укладання декларацій із сімейними лікарями. Користуються Medics не лише пацієнти, а й медики. Основне спрямування програми було націлене на створення електронного запису пацієнтів. 

Послугами ресурсу користуються лікарі та пацієнти таких закладів:

  • <

    Відео дня
    /li>

У мобільному додатку “Medics” є сформований розділ “Популярні лікарі”, де є 10 категорій медичних спеціальностей. Серед них - сімейні лікарі, педіатри, терапевти, невропатологи, отоларингологи, ортопеди-травматологи, офтальмологи, хірурги, акушери-гінекологи та ендокринологи. Саме до категорій цих лікарів хмельничани здійснюють записи найчастіше. 

Містяни можуть поставити оцінити лікаря за трьома категоріями: “Порядність”, “Компетентність”, “Ефективність лікування”. Також стосовно роботи фахівців залишають відгуки. 

Рейтинг медиків кожної спеціальності сформований відповідно до оцінок, які їм залишили пацієнти. Кого з фахівців хмельничани вважають кращими? Дивіться в інфографіці. 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (30)
  • Алла Хіблін

    Проходила обстеження у лікаря акушер-гінеколога  Таболи Наталії Миколаївни.

    Щиро вдячна за професійне  обстеження та рекомендації по лікуванню,  доброзичлеве відношення.  Бажаю успіху!
  • Константин Киналь

    Два тижні по тому звернувся до лікаря Янцаловського О. Й. Проведено обслідування, встановлено діагноз, призначено лікування, проведено підтвердження результату(аналізи). М'яке, доброзичлеве відношення, гумор, професійність створюють атмосферу яка  
     сприяє лікуванню. Особлива подяка медичній сестрі. Дякую. Рекомендую звертатися!
  • Александра Лукина-Рачинская

    Батіщев два роки назад не побачив на знімках перелом на нозі. Місяць лікував не зрозуміло що. Не розумію, чому Камлук аж на шостому місці. Він набагато компетентніший за Батіщєва.

    До Петрова зверталась за допомогою бабуся - то так "допоміг", що ледве в обласній лікарні раду дали.

    Заранчевський - звертаємось протягом багатьох років всією сім'єю лише до нього. По праву заслуговує першого місця. Дуже компетентний спеціаліст.
  • Ляля Стрилецкая

    Акушер-гінеколог Кудла О.А- стояла в неї на обліку-людина в першу чергу,професіонал своєї справи, відношення людське до пацієнтів,без зайвих слів і "медичних"термінів- нормальною мовою все роз'яснює.Гарний,приємний і перспективний лікар.Багатьом діткам допомогла з'явитись на світ здоровыми,так,як вчасно призначалася ПРАВЕЛЬНЕ лікування.Будьте здорові.

keyboard_arrow_up