Рейтинг лікарів Хмельницького за відгуками пацієнтів (ІНФОГРАФІКА)

Рейтинг лікарів Хмельницького за відгуками пацієнтів (ІНФОГРАФІКА)
  • Рейтинг лікарів на Medics сформований за відгуками та оцінками хмельничан.

  • Дізнавайтеся імена тих, кого вважають найкращими.

  • Підготували інфографіку.

Традиційно наприкінці кожного року журналістка vsim.ua публікує рейтинг лікарів Хмельницького за спеціальностями. Такий сформований у мобільному додатку “Medics”. Там є розділ - “Популярні лікарі”. У ньому 10 категорій медичних спеціальностей. Серед них - сімейні лікарі, педіатри, терапевти, невропатологи, отоларингологи, ортопеди-травматологи, офтальмологи, хірурги, акушери-гінекологи та ендокринологи. Саме до категорій цих лікарів хмельничани здійснюють записи найчастіше. 

Рейтинг медиків кожної спеціальності сформований відповідно до оцінок, які їм залишили пацієнти та позитивних відгуків. Кого з фахівців хмельничани вважають кращими? Дивіться в інфографіці. 

Нагадаємо - раніше журналістка vsim.ua дізналася, скільки заробляє персонал у лікарнях Хмельницького. На аналітичних дашбордах НСЗУ подана інформація за 1-2 квартал 2023 року. Це середньомісячні заробітні плати, які розраховані шляхом ділення витрат на оплату праці на середню кількість працівників та на кількість місяців у звітному періоді. Детальніше переглядайте дані за кожним медзакладом в окремому матеріалі.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (9)
  • Маріна Фурса

    Сімейний лікар Праворчук Євген Олегович. ЧУДОВИЙ ЛІКАР. Фахівець своєї справи. Розумний. Відповідальний. В нього лікуємось від малого до старого. Дякувати Богу, та правильному лікуванню лікаря, звертаємося вкрай рідко.
  • Татьяна Ратушняк

    Є багато чудових лікарів відомих без медікса
  • Галина Пушкар

    Батіщев
  • A

    Перевіряти тих лікарів треба, як вони дійшли до тих "висот" в медіксі.
    Уважні побачать як вони "катають" собі відгуки, аж смішно😁

keyboard_arrow_up