Які зарплати в хмельницьких медзакладах: посади та суми (ІНФОГРАФІКА)

Які зарплати в хмельницьких медзакладах: посади та суми (ІНФОГРАФІКА)
  • Найвищу зарплатню отримують на керівних посадах обласного протипухлинного центру. 
  • Дізнавайтеся, де, хто і скільки заробляє.

У медзакладах Хмельницького працюють тисячі працівників - від керівників до молодшого персоналу. Інформація про їхню заробітну плату є на аналітичних дашбордах НСЗУ. Саме на цій платформі подані дані по лікарнях, які заключили із Національною службою здоров’я України договір. 

Первинну, вторинну та екстрену медичну допомогу надають в міських та обласних медзакладах Хмельницького. Загалом там працює понад 7 тисяч осіб. З них найбільше - з-поміж середнього медичного персоналу. Таких є 2 840 людей.

Журналістка vsim.ua дізналася, скільки заробляє персонал у лікарнях Хмельницького. На аналітичних дашбордах НСЗУ подана інформація за 1-2 квартал 2023 року. Це середньомісячні заробітні плати, які розраховані шляхом ділення витрат на оплату праці на середню кількість працівників та на кількість місяців у звітному періоді. Детальніше переглядайте дані за кожним медзакладом в інфографіці.

Відео дня

Зверніть увагу: із зазначених сум у цьому матеріалі стягуються податки, в розмірі 19,5%.
 

Читайте також: Платні послуги в Хмельницькій інфекційній лікарні: перелік та вартість (ІНФОГРАФІКА)

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (9)
  • 007

    Багатьом державним лікарям можна зарплату і не начисляти з бюджету, во них цю "зарплату" чорним налом у валюті за один робочий день заробляють
  • Ivan Petrov

    Стоматолог отримує вдвічі менше паталогоанатома😁
  • Ирина Павловская

    В Центрі служби крові мол.мед.персонал получає 5500.де таке є?сама нища зарплата по Хмельницькому.
  • Геннадій Федчук

    Щоб зробити безкоштовний аналіз хворому на рак не менше двох тисяч,хімія від 12000 гривень,зайти на консультацію або просто запитати коли наступний раз від 500гр і..........І це тільки вирхівка айсберга.Лікарі з хімії їздять на джипах з салону,їхні діти навчаються у Берліні у двох університетах одразу.Я багато можу розповісти але кому це потрібно.

keyboard_arrow_up