Рейтинг педіатрів-2022: кому хмельничани довіряють здоров’я дітей

Рейтинг педіатрів-2022: кому хмельничани довіряють здоров’я дітей
  • Вони мають 800, 900 і навіть більше пацієнтів. 
  • Склали новий рейтинг педіатрів за кількістю укладених декларацій. 

Укласти декларацію із лікарями первинної ланки - означає для пацієнтів отримувати безоплатні медичні послуги. Надають їх сімейні лікарі, педіатри й терапевти. А за обслуговування пацієнтів медзакладу платить НСЗУ. 

Кожен фахівець має мати свою оптимальну кількість пацієнтів. Щоправда, чимало з лікарів обслуговує більше рекомендованої кількості людей. Через це до їхньої зарплатні застосовуються понижувальні коефіцієнти. Так, для сімейних лікарів - це 1 800, терапевтів - 2 000, а для педіатрів - 900. 

Журналістка vsim.ua вже складала рейтинг за кількістю укладених декларацій сімейних лікарів. Ознайомитися із ними можете в матеріалі - Новий рейтинг сімейних лікарів Хмельницького: хто має найбільше пацієнтів.

Відео дня

Цього разу підготували для вас рейтинг педіатрів Хмельницького. А саме - тих медиків, хто має найбільше пацієнтів за заключеними із ними деклараціями. До десятки найпопулярніших увійшли ті, хто обслуговує понад 900 людей. Це лікарі різних амбулаторій міських центрів первинної медико-санітарної допомоги №1 та №2. 

Детальніше із рейтингом знайомтеся далі в інфографіці. У ній подані дані щодо загальної кількості пацієнтів та їхній розподіл за віком. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • Woddy Quier

    То є провал. Чому люди з фальшивими відгуками в топі?
  • Інга Леонтієва

    Приємно бачити педіатра своєї дитини в 5-і найкращих❤️
  • Читач93

    Наша Біланюк (Долішняк) завжди дає поради, лікування дає швидкий результат. Проста в спілкуванні. Всі 12балів🤗👌
  • Ілля Вознюк

    Выставка - рулит!!! Район молодежи!!!

keyboard_arrow_up