Рейтинг педіатрів Хмельницького: хто має найбільше пацієнтів

Рейтинг педіатрів Хмельницького: хто має найбільше пацієнтів
  • Дізналися, хто з педіатрів Хмельницького має найбільше пацієнтів.
  • Підготували інфографіку з новим рейтингом.

Педіатри – медики, які надають первинну медичну допомогу дітям з народження до 18 років. У Хмельницькому такі фахівці працюють у двох комунальних закладах. Це міський центр первинної медико-санітарної допомоги №1 та №2. 

За даними аналітичних дашбордів НСЗУ, станом на 27 травня, із хмельницькими педіатрами заключена 45 861 декларація. Дізналися, скільки має пацієнтів кожен лікар окремо. Так, склали рейтинг тих, хто обслуговує найбільше дітей. Рейтинг переглядайте далі, в інфографіці.

Відео дня

Нагадаємо: із 2018 року українці укладають декларації із сімейними лікарями, терапевтами та педіатрами. За кожною спеціальністю медиків закріплена кількість пацієнтів, яку він може обслуговувати. Для сімейного - це 1 800, терапевта - 2 000, а для педіатра - 900. Попри це, медики можуть мати пацієнтів більше норми. У такому разі, до їхньої зарплатні застосовуються понижувальні коефіцієнти.

Раніше ми публікували вам новий рейтинг сімейних лікарів Хмельницького. Хто має найбільше пацієнтів, станом на 20 травня цього року, дізнавайтеся в попередньому матеріалі.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (5)
  • Наталія Рижа

    Я не розумію,як маючи більше 900 пацієнтів,можна надати їм якісне лікування...

    Як захворієш,то черга через тиждень..Тоді і лікар нафік не потрібний..Хто придумав цю гнилу систему,щоб піти до невропатолога,то йди до терапевта,а потім....Ходиш як ідіот з кабінету в кабінет.
  • Марина Марина

    Дуже раді бачити нашого педіатра, Клару Рашидівну Онуфрійчук! Навіть не сумнівались, що буде в топ-10
  • Алла Шаран

    Михайлова найкращий педіатр👍👍👍
  • Наташа Бідюк

    Марія Планова !!!! Я дуже рада бачити вас в десятці найкращих !!! Ви молодець !!! Вперед до вершин !

keyboard_arrow_up