Рейтинг педіатрів Хмельницького: кому довіряють здоров’я дітей?

Рейтинг педіатрів Хмельницького: кому довіряють здоров’я дітей?
  • До кого з хмельницьких педіатрів звертаються найчастіше?
  • Склали рейтинг і підготували інфографіку.

Педіатри - фахівці первинної ланки медицини, яким довіряють здоров’я дітей, віком від 0 до 18 років. Кожен педіатр має своїх пацієнтів, із якими заключені декларації. Їхня максимальна кількість може становити 900. Попри це, деякі лікарі мають більше.

Журналістка vsim.ua оглянула укладені декларації із лікарями-педіатрами центру первинної медико-санітарної допомоги №1 та №2. В результаті - склала рейтинг, до якого увійшли 10 медиків із найбільшою кількістю пацієнтів. 

До кого з педіатрів звертаються найчастіше? Дізнавайтеся нижче в інфографіці. Подані дані актуальні станом на 1 червня 2023 року. Також зазначено кількість пацієнтів у кожного медика за віковою категорією. 

Відео дня

Нагадаємо: з 2018 року українці укладають декларації із сімейними лікарями, терапевтами та педіатрами. За кожною спеціальністю медиків закріплена кількість пацієнтів, яку він може обслуговувати. Для сімейного - це 1 800, терапевта - 2 000, а для педіатра - 900.

Раніше ми публікували рейтинг сімейних лікарів Хмельницького. Переглянути його детальніше можна в окремому матеріалі - У кого найбільше пацієнтів? Склали рейтинг сімейних лікарів Хмельницького.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (46)
  • Наталя Степанюк

    Не рекомендую Базарник Віра Степанівна звідси. . Це не дитячий педіатр. Може того її і немає в цьому списку.
  • Надія Новосельська

    А чому особи ,які беруть участь у цьому обговоренні ,більшість із закритими профілями,чого і кого боїтеся .
  • Сніжана Савчук

    І наш педіатр Бойко Валентина Миколаївна 👍
  • Светлана Горностай

    Кєптя Наталія Олексіївна🫶
    🥰

keyboard_arrow_up