У кого найбільше пацієнтів? Склали рейтинг сімейних лікарів Хмельницького

У кого найбільше пацієнтів? Склали рейтинг сімейних лікарів Хмельницького
  • Популярні сімейні лікарі мають понад 1 900 пацієнтів.

  • Склали рейтинг хмельницьких медиків й підготували інфографіку. 

З 2018 року українці укладають декларації із сімейними лікарями, терапевтами та педіатрами. За кожною спеціальністю медиків закріплена кількість пацієнтів, яку він може обслуговувати. Для сімейного - це 1 800, терапевта - 2 000, а для педіатра - 900. Попри це, медики можуть мати пацієнтів більше норми. У такому разі, до їхньої зарплатні застосовуються понижувальні коефіцієнти.

У Хмельницькому є два заклади, на базах яких працюють лікарі первинної ланки. Це міський центр первинної медико-санітарної допомоги №1 та №2. Станом на 1 червня, із сімейними лікарями обидвох центрів укладено 277 099 декларацій. У кого з лікарів найбільше пацієнтів?

Щоб скласти рейтинг, скористалися даними за кожним фахівцем окремо. В результаті - до десятки найпопулярніших увійшли ті лікарі, які мають понад 1 800 людей, яких обслуговують. 

Відео дня

В інфографіці подані дані, що актуальні станом на 1 червня 2023 року. Також зазначено кількість пацієнтів у кожного медика за віковою категорією. 

Нагадаємо: раніше ми розповідали вам про ряд безоплатних медичних послуг, за наявності укладеної декларації з лікарем, надають в Хмельницькому центрі первинної медико-санітарної допомоги №1 та №2.  Детальніше переглядайте в інфографіці в окремому матеріалі.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (166)
  • шоколадные ванильные соленые муравьи в реальности без маски.
  • Наташа Кармалита

    Скільки б не складали цей рейтинг, усе дуже індивідуально, комусь подобається , а комусь ні, скільки людей стільки думок!!!
  • Надія Слободян

    Найкращий Сімейний Лікар
    Бондаренко Ірина Петрівна!
    Чудова людина чуйний лікархай Бог Береже таких лікарів!!!
    І хороших медсестер таких як
    Наталя Миколаївна!!!
    Здоров'я Вам милі дівчатка!!!
  • Жанна Суховій

    .Безмежно вдячна за професіоналізм , чуйність, доброту та розуміння найкращому сімейному лікарю Самолюку Ігорю Петровичу  ! (поліклініка номер 1 та Гречанська дільниця )

keyboard_arrow_up