Ще 5 хмельницьких шкіл закриють на карантин

Ще 5 хмельницьких шкіл закриють на карантин
  • З 27 грудня у Хмельницькому на карантин піде 18 шкіл.
  • Минулого тижня на вимушені канікули відправили 13 навчальних закладів.
  • Через високий рівень захворюваності на грип та ГРВІ від сьогодні, 26 грудня, до цього списку додалося ще 5 шкіл.

Починаючи з минулого тижня у Хмельницьких школах різко скоротилася відвідуваність. Рівень захворюваності на грип та ГРВІ перевищив епідеміологічний поріг. У частині навчальних закладів більше ніж 20% дітей не ходять на уроки у зв’язку зі станом здоров'я. 21 грудня, на спеціальній комісії у міській раді вирішили закрити на карантин 13 шкіл Хмельницького.

Після вихідних ситуація не покращилася. Тому, сьогодні, 26 грудня, прийняли рішення відправити на вимушені канікули ще 5 шкіл Хмельницького.

- Відповідно до порядку організації та проведення санітарно-епідемічних заходів, спрямованих на запобігання виникненню та поширенню грипу та ГРВІ, школи в яких захворюваність перевищує 20%, призупиняють освітній процес. Із завтрашнього дня у нас буде вже 18 шкіл по місту, які на карантині. Сьогодні ось ці 5 шкіл ще працювали, але зранку нам надійшли дані по відвідуваності, і було прийнято рішення, що від завтра у дітей, які відвідують ці школи буде карантин. Надалі ми будемо моніторити та контролювати процес, - повідомила заступник директора Департаменту освіти і науки ХМР Світлана Губай.

Відео дня

З 27 грудня карантин оголошено у:

  1. Хмельницькій СЗОШ №8;

  2. Хмельницькій ЗОШ №13;

  3. Хмельницькій ЗОШ №21;

  4. Хмельницькому НВО №23;

  5. Хмельницькій ЗОШ №29.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (6)
  • Олександр

    А в 17 школі дітей молодших класів під час карантину повели в кінотеатр ! Жах !

    Vitaliy reply Олександр

    всі так роблять - певно домовленість директорів шкіл і кінотеатру
  • Джай Шварц

    Навіщо тей карантин, якщо    скоро канікули?
  • Олена

    Да закройте уже все учебные заведения 2 дня до каникул осталось.Так нет карантин надо во время каникул уже вообще подурели
  • Тетяна Шевчук

    Невже не можна було закрити відразу усі школи ?????для чого чекати   поки захворіють всі???Для мене не зрозуміло...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 у Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном 20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up