Сім областей не подали в МОЗ дані щодо коронавірусу за добу. Серед них Хмельниччина

Сім областей не подали в МОЗ дані щодо коронавірусу за добу. Серед них Хмельниччина
pixabay
  • Одразу 7 областей не надали жодних даних в МОЗ, щодо тестування на COVID-19.
  • Головному санітарному лікареві Віктору Ляшку доручили зʼясувати, з чим це повʼязано.

 

За попередню добу в Україні проведено лише 1988 досліджень на коронавірус. Про це розповів Міністр охорони здоров'я Максим Степанов на брифінгу вранці 20 квітня.

За його словами, така низька кількість зумовлена тим, що  менше людей звернулося з відповідними симптомами. Окрім цього, сім областей України не подали до МОЗ інформації щодо тестування мешканців на COVID-19 за минулу добу.

  • "Сім областей не подали жодної інформації щодо тестування українців на коронавірус – це Вінницька, Луганська, Чернівецька, Чернігівська, Сумська, Херсонська та Хмельницька області. Це неприпустимі речі, тому я вже дав відповідні доручення головному санітарному лікарю Віктору Ляшку, який з'ясовує причини, з чим це пов'язано", - сказав Степанов.

 

Відео дня

Нагадаємо, в Україні підтверджено 5 710 випадків COVID-19. На амбулаторному лікуванні перебуває 3 800 пацієнтів, з них 283 дитини. Усього госпіталізовано 1 910 пацієнтів.

Внаслідок ускладнень, викликаних коронавірусною хворобою, в Україні уже померла 151 людина. 359 людей вже одужали.

Читайте також: Хмельничанка померла внаслідок COVID-19

 Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Микита

    Чому не передали інформацію?, бо той хто мав її передатии святкував, бо ж вони всі родичі кум брат сват, як же "свого" заставити вийти в свято на роботу?
  • Таня

    Вони самі пишуть, що в більшості хворих немає симптомів. А як же вони звернуться до лікарів, якщо їх нічого не турбує. Хіба всі кашляючі і чихаючі звертаються до лікарів? а в тих пишуть навіть взагалі симптомів немає
    може вірус мутував і не дає багато симптомів
    в Україні наприклад
  • валентина

    Что то непонятно?? Весь городок на заработках в Польше, мацьковцы, шаровечка , Волочиск У всех там корни , карты поляка

    И никто там не заболел!? По хм области тока 27 человек ??

    А в винице и области нет организаций поляка и 270 чел по области???

    Мы такие как Виница,

    а не мииколаев или Чернигов , должны ориентировался на них, а не скрывать



    Или вы хотите по открывать базары, запустить. с пяти областей , рядышком, самых зараженных вирусом за покупками и сделать СКОТОМОГИЛЬНИК???МАСССОВЫЙ???
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:18 На Хмельниччині попрощались з трьома захисниками. Хто вони 20:31 Пожежа в Хмельницькому районі: на місці знайшли тіло чоловіка 19:59 Отримала вирок водійка, яка збила літню жінку на електровелосипеді 19:13 Близько 350 кг сміття зібрали рибоохоронці на берегах трьох річок Хмельниччини Від читача 13:43 Правоохронці провели 23 обшуки, в результаті яких затримали всіх дев’ятьох учасників злочинної схеми разом з організатором. 18:42 Бурлик, Миколаїв та Мокрицький: які відомі хмельничани зараз на фронті photo_camera 18:05 На Хмельниччині збільшився попит на перереєстрацію транспортних засобів 17:22 Вчителька з Хмельниччини отримала нагороду «Срібний щит» від поліцейських 16:54 Де і за скільки у Хмельницькому комфортно відпочити на свіжому повітрі та посмажити шашлик 16:37 У Кам’янець-Подільському районі на «тещиному язику» згоріло авто 15:54 Полеглих на війні захисників із Шепетівщини відзначили державними нагородами 15:09 На Шепетівщині поліцейські затримали молодика, який обікрав власного брата 14:23 У громаді на Хмельниччині замість пошкодженого обстрілом дитсадка побудують новий 13:40 Помідори та огірки: які ціни у Хмельницькому і звідки везуть photo_camera 13:17 На честь захисника Ростислава Остафійчука на Кам'янеччині відкрили меморіальну дошку 12:27 Рейтинг Opendatabot-2024: компанія «АТБ» увійшла до трійки найбільших роботодавців країни (новини компаній) 12:19 Через ремонт тепломережі Львівським шосе не їздитиме громадський транспорт 11:41 За добу шахраї виманили у мешканців Хмельниччини 230 тисяч гривень 10:36 У хмельницькому центрі зайнятості є 336 вакансій (СПИСОК) 09:45 Через борги «Укрпошта» перестала розсилати листи судів Хмельницької області
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up