Скільки дітей перебуває на лікуванні через спалах хвороби в НВО №1

Скільки дітей перебуває на лікуванні через спалах хвороби в НВО №1
Міська інфекційна лікарня. Фото зі сторінки медзакладу в Facebook
  • У середу, 8 вересня, стало відомо про захворювання учнів НВО №1.
  • Заклад тимчасово призупинив свою роботу.
  • У поліції відкрили кримінальне провадження.
  • Скільки дітей перебуває на лікуванні?

Про масове захворювання учнів в НВО №1 стало відомо у середу, 8 вересня. Через погане самопочуття на заняттях не з’явилися понад 200 дітей. Того дня госпіталізували четверо дітей, віком 6-7 років. З того часу кількість хворих школярів зростає. 

Станом на 07:00 12 вересня, в інфекційній лікарні перебуває 15 осіб. У всіх встановлений попередній діагноз - ротавірусна інфекція. З них 14 дітей, які перебувають в стані середнього ступеня тяжкості. Крім того, лікуватися вдома продовжує 78 осіб. Про це повідомляє ГУ ДСНС у Хмельницькій області. 

За даним фактом поліція відкрила кримінальне провадження за частиною 1 статті 325 Кримінального кодексу України «Порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним захворюванням». Наразі тривають слідчі дії.

Відео дня

НВО №1, де стався спалах хвороби, тимчасово призупинило свою роботу. Учні навчатимуться дистанційно, допоки не з’ясують причину захворювання. 

Нагадаємо, що працівники Держпродспоживслужби відібрали необхідні зразки для аналізу. Результати будуть готові у понеділок, 13 вересня. Слідкуйте за оновленнями на нашому сайті. 

 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Ksysha Osyak

    Про що мова???? Який ротавірус????? Коли вже преса буде правду писати????????!!!!!
    Всі тести на ротавірус НЕГАТИВНІ!!!!

keyboard_arrow_up