Сніданок за 5 хвилин: як приготувати яйце-пашот з тостом
- Звикли їсти зранку, але часу готувати катастрофічно не вистачає?
- Пропонуємо вам рецепт смачного сніданку з мінімальним набором інгредієнтів.
Вам знадобиться:
- Яйце — 1шт.
- Оцет — 1 ст. л.
- Хліб — 1 шматок
- Вершкове масло — для хліба.
- Зелень - для прикраси.
Як приготувати:
Візьміть невелику каструлю, налийте в неї води і додайте оцет. Далі підігрійте воду до того моменту, поки не почнуть з’являтися маленькі бульбашки. В цей момент потрібно перемішати воду ложкою так, щоб утворилась так звана "воронка". В її центр слід розбити яйце. Варити дві хвилини. Уважно слідкувати, аби вода не сильно кипіла. Подавати яйце-пашот з тостом і маслом. Можна покласти на листя салату.
Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.
Катерина Панченко