ТОП-5 лікарів за спеціальностями: рейтинг за оцінками хмельничан

ТОП-5 лікарів за спеціальностями: рейтинг за оцінками хмельничан
Фото з medics
  • Кому ставлять найвищі бали та залишають найбільше позитивних коментарів?
  • Дивіться новий рейтинг медиків Хмельницького за 2022 рік.

Традиційно наприкінці кожного року журналістка vsim.ua публікує рейтинг лікарів Хмельницького за спеціальностями. Такий сформований у мобільному додатку “Medics”. Там є розділ - “Популярні лікарі”. У ньому 10 категорій медичних спеціальностей. Серед них - сімейні лікарі, педіатри, терапевти, невропатологи, отоларингологи, ортопеди-травматологи, офтальмологи, хірурги, акушери-гінекологи та ендокринологи. Саме до категорій цих лікарів хмельничани здійснюють записи найчастіше. 

Рейтинг медиків кожної спеціальності сформований відповідно до оцінок, які їм залишили пацієнти та позитивних відгуків. Кого з фахівців хмельничани вважають кращими? Дивіться в інфографіці. 

Нагадаємо, минулого року подібний рейтинг був опублікований на нашому сайті. Ознайомитися із ним та дізнатися, кому найбільше віддавали перевагу пацієнти у 2021 році, можна тут. 

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (25)
  • Леся Стець

    Олеся Ткачук-Кудла- професійна, чуйна, уважна, доказова лікарка!!!!
  • Таня Тарновська

    Азарянський ,дякуємо йому гарний лікар моїх онуків.Гречанська дит.лікарня. ❤️
  • Ірина Гошко (Наконечна)

    Кудла Олеся Анатоліївна - супер гінеколог🤭
  • Julia Sunman

    Суб'єктивна думка не відображає реальність. Скільки з цих лікарів є доказовими? А пацієнти і самі не знають, що це таке - доказова медицина. Призначили якусь фігню з травичкою і йди звідси. А та травичка ще коштує 300-500 грн. І ефективність її не доведена, але ти йди, витрачай гроші, хвороба сама пройде, але спихнем все на травички, що це вони допомогли.
    Ну мало хто з лікарів може признатися пацієнту, що ге знає чим його лікувати або що пацієнт потрапив не до того спеціаліста. Зазвичай такі прямолінійні лікарі отримують низький рейтинг. А високий мають ті, хто сюсюкає з пацієнтами, але не завжди може допомогти. По суті це обман.

keyboard_arrow_up