У хмельницькій прикордонній академії 10 хворих на COVID-19: що відомо

У хмельницькій прикордонній академії 10 хворих на COVID-19: що відомо
Фото: Як першокурсники прикордонної академії складали присягу (ФОТО, ВІДЕО)
  •  Серед хворих військові, курсант та працівники навчального закладу.

 

За вихідні, 5-6 вересня, у Хмельницькій області підтвердили 233 нові випадки коронавірусного захворювання COVID-19. 61 людини одужали. Також було зафіксовано 4 летальні випадки.

За сьогодні, 7 вересня, виявили ще 36 нових хворих. Також зафіксували ще 1 летальний випадок. В Ізяславській центральній районній лікарні помер чоловік 35-року народження. COVID-19 у пацієнта підтвердили посмертно. Про це на брифінгу повідомив перший заступник голови ОДА Роман Примуш.

Наразі в області зареєстрували вже 3 318 випадків COVID-19. З них на лікуванні 1 615 осіб. 

Відео дня

Розподіл стаціонарних хворих в закладах області:

  • 39 - Кам'янець-Подільська ЦРЛ
  • 17 - Городоцька ЦРЛ
  • 65 - Дунаєвецька ЦРЛ
  • 71 - Славутська ЦРЛ
  • 2 - Старокостянтинівська ЦРЛ
  • 59 - Шепетівська ЦРЛ
  • 160 - ХІЛ
  • 2 - Ізяславська ЦРЛ.

У прикордонній академії наразі 10 хворих на коронавірус

Як уточнили в ОДА, наразі 10 випадків коронавірусу зафіксовано у Національній Академії Прикордонної Служби України імені Б.Хмельницького. Серед хворих 4 військовослужбовців, 5 працівників та 1 курсант. За словами заступника голови ОДА, поки що усі перебувають на амбулаторному лікуванні у стінах академії. Їх ізолювали та встановили коло контактів, що нараховує 120 осіб. У закладі триває робота над тестуванням цих людей.

Водночас в самій академії ВСІМ надали дещо іншу інформацію. Там кажуть, що усі хворі на коронавірус знаходяться на амбулаторному лікуванні за місцем проживання. Також в академії уточнили, що всього у навчальному закладі від початку пандемії було зафіксовано 14 випадків коронавірусного захворювання. 

  • Нагадаємо, цієї суботи, 5 вересня, під стінами Національної академії прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького зібралися десятки людей, адже саме тоді новоспечені курсанти складали військову присягу. Рідних і близьких першокурсників на територію закладу не пустили через карантин. Тож вони спостерігали за дійством через паркан. 

Читайте також: COVID-19 в Україні: де за минулу добу виявили найбільше нових випадків

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (6)
  • Новини Хмельницького на vsim.ua

    V,,lol
    L
    L
    ,, ,
  • Sveta Leljak

    Не вірю цій інформації!
  • Андрій

    А навіщо було відкриватися,якщо почався спалах?
  • Надія Манзюк

    Це після помпезного відвідування закладу народними депутатами, з нагоди військової присяги?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 Вважались зниклими безвісти. «На щиті» повернулись троє військових з Хмельниччини 19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up