У Хмельницькому потрапили в лікарню п'ятеро учнів НВО №1. Що відомо

У Хмельницькому потрапили в лікарню п'ятеро учнів НВО №1. Що відомо
  • Учні молодших класів НВО №1 потрапили до інфекційної лікарні.
  • Попередній діагноз - харчове отруєння.

Молодшим школярам НВО №1, що на Старокостянтинівському шосе, стало зле вчора, 7 вересня. П’ятьох дітей, віком 6-7 років, оглянули медики міської інфекційної лікарні. Четверо з них госпіталізували. Батьки ще одного учня відмовилися від лікування у стінах медзакладу. Про все це журналістам vsim.ua розповіла головна лікарка Оксана Піддубна.

Головна лікарка розповіла, що госпіталізовані діти перебувають в стані середньої важкості. Обстеження тривають. 

Відео дня

Наразі коментарів від керівництва НВО №1 та представників департаменту освіти та  науки міськради журналісти не почули. Щойно це станеться, ми опублікуємо подробиці отруєння дітей. Слідкуйте за оновленнями. 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (51)
  • Pavel Kondrashov

    И это не впервой.
  • Лика Гришанович

  • Inessa Inessa

    Моя дитина ходить у 15 школу. Вчора 08,09 ,по дорозі додому почалась рвота і так до ночі, температура. В столові не їла нічого, бо не сподобалось. Такі симптоми були ще в одного учня нашого класу.
  • Марьяна Кирилюк

    Скільки хламу вкидують диванні експерти.   Є проблема,- діти похворіли, проводиться ряд експертиз, і за їх результатами будуть робити висновки. Для чого наперед гадити тих поварів, керівництво, Клопотенко.... (їм і так повірте не солодко).Школа найкраща!!! Бажаю всім діткам швидкого одужання🙏🙏🙏

keyboard_arrow_up