У Хмельницькому плюс один хворий з COVID-19. Яка ситуація в області

У Хмельницькому плюс один хворий з COVID-19. Яка ситуація в області
Фото ілюстративне
  • У Хмельницькому зафіксували новий випадок хвороби.
  • Якою є статистика захворювання станом на 18:00 дізнавайтесь далі.

У Хмельницькому підтвердили ще один випадок COVID-19. Наразі в області з початку пандемії було зареєстровано 828 лабораторно-підтверджених випадків хвороби. З них: 53 у дітей, а 129 у медиків.

Як повідомляють у Хмельницькій обласній державній адміністрації, на лікуванні в області зараз перебуває 220 людей. З них 44 лікується на стаціонарі, а 176 амбулаторно. Це 6 дітей і 30 медиків. 

У Хмельницькій області одужало вже 589 осіб, що складає 71,1% від підтверджених випадків, з них 47 - діти, 98 - медики.

Відео дня

Померло від коронавірусу в області 19 людей..

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • Сашко

    Приїдеш подивитися а там нікого немає!
  • Костя

    Науковці виявили нову форму SARS-CoV-2. За рівнем небезпеки вона така ж, як і попередня, але поширюється ще швидше.

    Фахівці з американського Інституту імунології Ла-Хоя виявили нову форму збудника коронавірусу, який мігрував до США з Європи. Нову версію інфекційного збудника SARS-CoV-2 назвали G614. Дослідження опублікували у журналі Cell.

    Попередня версія SARS-CoV-2 називається D614. Втім, молодша його варіація під назвою G614 стала значно поширенішою.

    Фахівці з'ясували, що G614 став поширюватися ще аж в середині січня. Наприкінці лютого поширення обох вірусів було на однаковому рівні, але вже травні мутований інфекційний збудник мали майже 90% хворих.

    LoginOk reply Костя

    Костя, побережіть свої нерви. Не читайте всяку неперевірену пресу. Так можна і в Скаржинці загриміти.

    Костя reply LoginOk

    Лена, зайдіть в обласну лікарню. Або в інфекційну. Допомжіть краще грошима на лікування від короновірус. Середньої важкості 11000 в день на ліки. Допоможіть краще грошима на після лікувальний період. Чому люди закладуть будинки, дачі?Думаєте корона недає ускладнень?
    На серце, почки, печінку,  легкі ( напади асматичні), мозок .Допоможіть краще грошима...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 11:41 Хмельницькі волонтери везуть авто військовим: потрібно пальне 11:01 Погрожував і вимагав пенсію. У Волочиську онук кривдив бабусю 10:15 Куди вступити після 9 та 11 класу: огляд навчальних закладів Хмельницького 10:02 Звільнено працівницю ТЦК, яка зі стоматологом організувала корупційну схему на Хмельниччині 09:02 У Кам’янці-Подільському відкрили меморіальну дошку саперу Івану Остапову photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up