У Хмельницькому виявили третього хворого на COVID-19

У Хмельницькому виявили третього хворого на COVID-19
Фото ілюстративне.
  • Станом на 8:30 вівторка, 31 березня, в інфекційній лікарні троє пацієнтів із підтвердженим коронавірусом.

Кількість лабораторно підтверджених випадків захворювання на СOVID-19в області зросла. Станом на 8:00 вівторка, 31 березня, таких у Хмельницькій інфекційній лікарні знаходиться 3 пацієнта, в яких лабораторно підтвердили коронавірус. Про це повідомляють в оперативному штабі при Хмельницькій ОДА.

Вік, стать чи інші дані про третього хворого на коронавірус поки не повідомляють. Відомо илше, що він із Волочиського району.

Додамо, що о 7:45 від адміністрації надійшла інформація про 2 хворих та 2 підозри. А вже через 15 хвилин, о 8:00, її оновили - 3 хворих і 1 підозра. О 8:30 надійшла інформація, що підозру зняли. 

Відео дня

"На ранок в інфекційній лікарні: 52 хворих, серед яких 9 дітей. За вчора виписано 10 осіб, госпіталізовано 3 осіб з діагнозом грип і пневмонія. Зараз в інфекційній лікарні 18 хворих з пневмоніями. Ще 3 хворих з пневмоніями в інших міських закладах", - повідомили в оперативному штабі при Хмельницькій міськраді.

Нагадаємо, раніше виявили COVID-19 у 29-річної хмельничанки, яка 16 березня повернулася з подорожі в Австрію та Угорщину. Другим хворим виявився народний депутат України від партії "Слуга народу" 40-річний Володимир Ватрас.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (34)
  • Irina Anatolievna Illarionova

    А почему вы тубиком не интересуетесь за это время? ,,псевдовирус,, АЖ ТРИ ЖИЗНИ ЗАБРАЛ! За тубик почитайте, он тоже в заразный и смертельный

    Irina Anatolievna Illarionova reply Irina Anatolievna Illarionova

    И скажу больше, что в каждом жилом доме есть квартира с больным на тубик и вас, пипец, это меньше тревожит.
  • Дашуня Пісна

    Менше лазить по городу треба , карантин для чого , навіщо закрили більшу частину міста , щоб ізолювати людей від скупчень , щоб забезпечити спокій та тишу на цей час ...А більша частина з самого ранечку десь чимчикує, молодь лазить по пиво в магазин без перестанку...СХАМЕНІТЬСЯ ЦЕ СТРАШНО , я стою на роботі , і розумію яку кількість людей повз мене на касі проходить людей за день, та розумію , мені СТРАШНО, в мене також сім'я.
  • Татьяна Радецкая

    Какой под суд. Под суд надо отдавать тех кто приехал и ходит по городу заражает других людей. Так недолго дойти и до такой ситуации что в Италии
  • Галина Райник

    Люди, схаменіться ! Вимагайте ще,щоб розголосили  всіх хто хворіє на ВІЛ, гепатит, туберкульоз.  Розумно ?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:14 У Хмельницькому горів центральний продуктовий ринок (ФОТО, ВІДЕО) 20:27 На війні загинули четверо військових з Хмельниччини. Хто вони 19:38 Хто економить найбільше грошей на закупівлях. Ми дослідили дані «Prozorro» 19:16 Відпочинок у Бакоті: чим дивує природний парк цього року Від читача 12:19 Відділенню інвазивної кардіології та інтервенційної радіології №1 КНП "ХОССЦ" (м.Хмельницький) - 3 роки! 18:43 Закон про мобілізацію: що про нього думають хмельничани (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled 18:19 За знущання з батька суд покарав жителя Шепетівщини 18:00 Інформують про дії ТЦК: наскільки законна діяльність пабліків про повістки photo_camera 17:21 Переплатили за світло: 160 тисяч повернуть сільській раді на Хмельниччині 16:42 16-річна Софія Іскрук загинула в ДТП у Кам’янці. Що відомо про школярку 16:11 Дівчина з Хмельниччини здобула золоту нагороду Київського напівмарафону Незламності 15:32 Які ціни на полуницю і лохину в Хмельницькому (ІНФОГРАФІКА) photo_camera 15:27 Масштабна ДТП поблизу Хмельницького: в аварію потрапило 5 авто photo_camera 14:53 Дві хмельничанки стали призерками Всеукраїнської учнівської олімпіади з біології 14:08 У Хмельницькому з 1 травня розпочнеться набір першокласників: як записатись 14:01 Весняне прибирання: довіртесь професіоналам, замовте клінінгові послуги в Хмельницькому 13:31 Хотіла погасити кредит – натомість втратила всі заощадження жителька Шепетівщини 12:33 Медуніверситет намагався стягнути гроші за навчання з відрахованої хмельничанки, яка живе у США 11:50 Хмельницькі волонтери збирають на антену для «Мавіка» спецпризначенцям. Як долучитися? 11:45 Де і за скільки у Хмельницькому комфортно відпочити на свіжому повітрі та посмажити шашлик
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up