У МОЗ назвали ТОП-4 причини займатись фізичними вправами щодня

У МОЗ назвали ТОП-4 причини займатись фізичними вправами щодня
Фото із офіційного сайту Міністерства охорони здоров'я України
  • Не снідаєте, бо вранці немає апетиту? Нічого, крім снеків і піцци, не смакує? Ці та інші відмовки від здорового харчування допоможе подолати спорт.
  • Фізичні вправи допоможуть мати хороший настрій увесь день та добре почуватися.

 

Фізична активність є незамінною складовою здорового способу життя у будь-якому віці. Лише 30 хвилин фізичних вправ в день суттєво зменшать ризик інсульту, діабету та раку. Також така зарядка продовжує тривалість та якість життя, покращує настрій і самооцінку. Про це йдеться у повідомленні МОЗ.

Чому ви маєте займатись фізичними вправами щодня:

  • Щоденні тренування захистять від небезпечних захворювань
  • Фізичні вправи продовжать тривалість життя та поліпшують самооцінку.
  • Щоденні тренування зменшать ризик травм у майбутньому, а також покращать функціональний стан кісток та суглобів.
  • Фізична активність забезпечить хороший апетит

Як правильно тренуватися:

Відео дня
  • Мінімальна тривалість помірної та середньої за інтенсивністю фізичної активності повинна становити 30 хвилин на день
  • Якщо Вам більше підходять високо-інтенсивні фізичні вправи, то їх тривалість повинна складати щонайменше 15 хвилин на день.
  • Якщо ви споживаєте багато їжі з високою енергетичною цінністю чи у вас є надмірна вага, то рекомендуємо збільшити тривалість фізичної активності до 60 хвилин.
  • Інтенсивність та тривалість фізичної активності повинна збільшуватись поступово.
  • Будьте активними: піднімайтесь сходами, а не ліфтом, підіть на роботу пішки чи хоча б вийдіть на зупинку раніше, підіть на каток замість кінотеатру тощо.
  • Якщо ви працюєте сидячи, то робіть перерви й п'ятихвилинні розминки впродовж робочого дня.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
11:41 За добу шахраї виманили у мешканців Хмельниччини 230 тисяч гривень 10:36 У хмельницькому центрі зайнятості є 336 вакансій (СПИСОК) 09:45 Через борги «Укрпошта» перестала розсилати листи судів Хмельницької області 20:48 Де в Хмельницькому не буде світла 23 квітня (АДРЕСИ) Від читача 12:08 РЕПЕРФУЗІЙНОМУ ЦЕНТРУ КНП «ХОССЦ» у м.Хмельницький – 3 роки! 20:21 Школярі з Хмельницького зустрілися з американським режисером та обговорили проблему булінгу 19:38 1,4 мільярда на сміття. Головне з інвестиційної програми «Спецкомунтрансу» 19:08 У Хмельницькому патрульні знайшли наркотики у пасажирки авто 18:23 Бійка у розважальному закладі Шепетівки закінчилась реанімацією 17:42 На Хмельниччині оголосили підозру чоловіку, який відрубав голову собаці 17:09 Зеленський вручив орден «Золота Зірка» дружині полеглого Героя Руслана Пруса 16:46 Померла 8-річна Каріна з Кам’янця. Рідним треба допомога photo_camera 16:16 За необережне вбивство двох лісівників житель Шепетівщини отримав вирок 15:41 У Хмельницькому не знайшли підозрюваного, який причетний до отруєння собак 15:16 Хмельницьку обласну службу зайнятості очолив новий керівник 14:46 У Симчишина найвища: рейтинг зарплат мерів сусідніх міст (ІНФОГРАФІКА) 14:21 На Хмельниччині викрили священника УПЦ МП, який вихваляв путіна перед вірянами 13:36 На Хмельниччині водій переконував суд, що прикидався п'яним перед поліцейськими 12:52 У Кам'янці на смерть збили пішохода
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up