В яких селах Чемеровецького району є хворі на COVID-19

В яких селах Чемеровецького району є хворі на COVID-19
Фото vedomosti-ua.com
  • В районі вже 26 випадків захворювання.
  • Це найбільше в Хмельницькій області.
  • За добу додався 15-річний хлопець і Закупного.

У Хмельницькій області вже 68 лабораторно підтверджених випадків COVID-19. Таку інформацію надали у Хмельницькій ОДА станом на 21:40 п'ятниці, квітня. Також повідомили, що захворювання виявили у жителя Чемеровецького району.

Про новий випадок

Більше про нового хворого розповіли в Чемеровецькому районному штабі з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації. Це 15-річний хлопець. Він входив до групи осіб, які раніше контактували з одним із хворих. Повідомляють, що він із селища Закупне, в якому це вже сьомий випадок виявлення коронавірусу. Хлопець перебуває на амбулаторному лікуванні і не має симптомів захворювання. За ним наглядає сімейний лікар.

Звідки хворі у Чемеровецькому районі

В районному штабі повідомляють. що за ніч кількість випадків не змінилася - 26. Із них 1 летальний. Такими є дані станом на 8:00.

Відео дня

Географія поширення коронавірусної інфекції:
- смт Чемерівці – 8 осіб;
- смт Закупне – 7 осіб;
- с. Вівся – 2 особи;
- с. Свіршківці – 2 особи;
- с. Юрківці – 2 особи;
- с. Криків – 1 особа;
- с. Кугаївці – 1 особа;
- с. Ямпільчик – 1 особа;
- с. Івахнівці – 1 особа.

"11 осіб знаходиться на лікуванні в Хмельницькій інфекційній лікарні в стані середньої важкості. 13 осіб (в тому числі 8 медичних працівників) знаходяться на амбулаторному лікуванні в задовільному стані, під постійним наглядом сімейних лікарів", - повідомляють в районному штабі з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації.

Ситуація в області

В області вже 68 виявлених випадків COVID-19. Серед них 12 одужали, 5 - летальні. Дивіться географію поширення.

- Чемеровецький район – 26 (1 летальний);
- м. Хмельницький – 15 (9 одужало, 1 летальний);
- Шепетівський район – 9 (2 одужало, 1 летальний);
- Летичівський район – 5 (1 летальний);
- Городоцький район – 7;
- Хмельницький район – 2 (1 летальний);
- Волочиський район – 1 (1 одужала);
- м. Кам’янець-Подільський – 1;
- Красилівський район – 1;
- Кам’янець-Подільський район – 1 (зареєстровано в Чернівецькій області).

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
09:02 Масована атака на Україну: над Хмельниччиною збили три ворожі цілі 21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up