Величезні черги та відсутність дистанції: почали щеплювати хмельничан у центрі вакцинації (ФОТО, ВІДЕО)

Величезні черги та відсутність дистанції: почали щеплювати хмельничан у центрі вакцинації (ФОТО, ВІДЕО)
  • Хмельничан вакцинують препаратом «CoronaVac».

  • В центрі вакцинації та біля нього вже зібралися сотні людей.

У Хмельницькому почав роботу центр вакцинації від COVID-19. Він розташований на Володимирській у приміщенні телерадіокомпанії «UA: Суспільне». Щеплення там можуть отримати всі охочі. Медики використовують препарат «CoronaVac». На 12 та 13 виділили 1200 доз.

Робота центру почалася сьогодні, 12 червня, о 09:00. Журналісти vsim.ua побувавали там і подивилися, як все відбувається. Отож, станом на 10:00 людей тут чимало — близько 300. Організатори жодним чином не контролюють перебування у приміщенні та дотримання дистанції. Власне щеплення відбувається на другому поверсі — там людей особливо багато. Дехто з хмельничан через велику чергу відмовляється вакцинуватися та йде з будівлі.

Безпосередньо перед вакцинацією видають згоду, яку потрібно заповнити. Дехто робить це прикладаючи аркуш до стіни. Один із присутніх чоловіків сказав, що через відсутність дистанції людей «вакцинують природним шляхом», маючи на увазі, що імунітет до хвороби скоріше можна отримати від зараження вірусом, аніж від вакцини. Дивіться фото та відео.

Відео дня

Оновлено. Станом на 11:00 ситуація дещо покращилася — у центрі вакцинації почали контролювати дистанцію, людей стало менше і їх почали розподіляти по поверхах.

Планується, що центр вакцинації працюватиме у суботу та неділю від 09:00 до 16:00. Якщо охочих отримати щеплення буде чимало, графік можуть розширити і на будні дні. Ще один центр вакцинації для мешканців Хмельниччини працює у Кам’янці-Подільському.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (28)
  • Stepan Tanasiychuk

    В неділю пройшов це все за 5-10 хв. Черг не було взагалі. Побічних реакцій теж
  • Pavel Kondrashov

    Команда сёмы и тут обделалась.
  • Natali Vasilevna

    Люблю наш Хмельницький.
    Коли вакцину весь світ заборонив, у нас починають масово вакцинувати.

    Гриша Неїжмасло reply Natali Vasilevna

    Natali Vasilevna ця вакцина дозволена ВООЗ, хоча може вам Спутнік миліше.
  • Руслан Білоус

    В 11.00було людей двадцять, пройшов за десять хвилин
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 12:03 Росіянин мав дві земельні ділянки на Хмельниччині. Їх конфіскували 11:16 BULKA маркет у зв’язку з відкриттям нового магазину шукає працівників (новини компаній) 11:07 Хмельницький комунальник може сісти на 10 років за хабарництво 10:02 Скільки коштує ванна гарячої води у Хмельницькому 09:01 Постраждала жінка та пошкоджено будинок: наслідки атаки на Хмельниччині
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up