Від Covid вакцинувались вже 38% українців: свіжі дані МОЗ

Від Covid вакцинувались вже 38% українців: свіжі дані МОЗ
Ілюстративне фото
  • В Україні повністю вакциновано вже 38% дорослого населення.

 Повністю вакциновані - 38% українців. Принаймні одну дозу щеплення отримали вже 44,2% осіб. Такі дані актуальні станом на 6 грудня. Про це заявив міністр охорони здоров'я Віктор Ляшко. 
 
“У цілому по країні повністю вакциновано вже 38% дорослого населення та принаймні однією дозою – 44,2%. При цьому на сьогодні є 16 регіонів, у яких вакциновано понад 40% дорослих українців принаймні однією дозою, та 6 регіонів, в яких повний курс щеплень закінчили вже більше ніж 40% мешканців”, – сказав міністр. 

Лідерами вакцинування залишається столиця, Київська, Полтавська області, а також додались ще Сумська і Черкаська. 

Як додають у МОЗ, найвищі показники вакцинації проти коронавірусу показали Збройні Сили України. Наразі там щепився майже увесь особовий склад: загалом майже 98% військових щеплені однією дозою вакцини та 92% – двома. 

Відео дня

За словами Ляшка, в Україні четвертий тиждень спостерігається спад захворюваності на COVID-19. За тиждень кількість виявлених випадків захворюваності зменшилася на 15%, госпіталізацій - на 13%. Однак епідемія ще не завершилась, а показники вакцинації "ще не є достатніми для досягнення загальної мети".

 Читайте також:

СМС з посиланням: в мережі поширюють фейки, як отримати «COVID-тисячу»

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Василий Розуман

    Та ти шо і де вони?
  • ЧитачЧитачів

    Десь Юра Марцінкевич пропав. Напевно в черзі на сімнадцяту дозу стоїть.

keyboard_arrow_up