“Відчуття просто вау”: урізноманітнюємо інтимні стосунки за порадами хмельницького сексолога

“Відчуття просто вау”: урізноманітнюємо інтимні стосунки за порадами хмельницького сексолога
Фото ілюстративне
  • Сірі будні часто впливають не лише на настрій, а й на близькість із партнером.
  • Як зробити секс яскравішим, якщо не допомагають навіть іграшки з секс-шопу?
  • Розповідає сексолог з Хмельницького Анна Свіровська.

Секс між партнерами, які мають довготривалі стосунки, з часом може стати менш якісним. Фахівці кажуть, що відсутність інтиму й оргазму вкрай негативно відображається не лише на здоров’ї, а й на настрої в парі. Саме тому вогнище кохання важливо підтримувати й не дати йому згаснути.

Разом із зникненням пристрасті приходить ряд ідей, як її повернути. Як правило, першими в списку є романтична вечеря, спокуслива білизна й іграшки з секс-шопу. Сексолог Анна Свіровська каже, що всі ці речі є другорядними на шляху до урізноманітнення інтимних стосунків. Розповідаємо детальніше, як зробити атмосферу в вашій спальні спекотнішою.

Що потрібно для сексуальних подвигів?

Сексолог каже, що контакт між партнерами може зникнути чи стати “не цікавим” з різних причин. Наприклад, через образу. Тоді відхилення коханого чи коханої відбувається на підсвідомому рівні. Тож замість того, аби грати в мовчанку - краще сказати про те, що бентежить.

Відео дня

Переконавшись, що між партнерами немає недомовок - можна переходити до рішучих дій. Маленькими, та вкрай важливими кроками, реально повернути пристрасть у відносини. 

Сексолог каже, що спершу потрібно звернути увагу на себе. Йдеться про стан здоров’я і зовнішність. За словами фахівця, обидва партнери мають доглядати за своїм тілом. Бо тільки тоді людина відчуває себе впевнено. А за такої умови хочеться дивувати партнера.

Пеніс чи краник?”: як відповідати на дорослі запитання дітей : 12:06:2020 -  vsim.ua

Наступним кроком до яскравих відчуттів є сон. Сексолог каже, висипатися - вкрай важливо. Мовляв, коли організм виснажений - лібідо знижується. Простішими словами, зникає статевий потяг до партнера. 

Дякувати своєму партнеру - ще одна річ, про яку часто забувають. Приємне повідомлення, подяка за смачний сніданок чи навіть за викинуте сміття - все це позитивне підґрунтя на шляху до взаєморозуміння.

Говорити про свої сексуальні фантазії - теж важлива деталь. Адже саме так партнер знатиме, чого ви хочете. До того ж розмови на гарячі теми, каже Анна Свіровська, допоможуть уникнути зрад.

Після усього вище перерахованого можна підключати романтичну вечерю, привабливу білизну та іграшки з секс-шопу. Саме останній варіант ми з сексологом розглянули детальніше. Для цього навідалися до секс-шопу й підібрали ряд іграшок, що підійдуть і для нього, і для неї. І при цьому подарують насолоду обидвом. 

Іграшки й ціни в секс-шопі

Із Анною Свіровською ми завітали до секс-шопу “Полуничка”. Нас зустріла привітний продавець-консультант Олена. Разом із сексологом ми підібрали іграшки й оглянули ціни. Вибір товарів тут вражає. Від костюмів до вібраторів різного виду й форм. 

Якщо мова йде про проникаючі або вібро-іграшки - необхідно радитися з партнером. Решту можна обрати без його відома. Саме такі ми й придивилися із сексологом. 

Масажна свічка

Нет описания.

Для урізноманітнення сексуального життя, Анна Свіровська радить придбати масажну свічку. Особливість її в тому, що крім створення романтичної атмосфери, віск перетворюється в олію. Рідина є абсолютно не гарячою. Тож нею можна полити тіло партнера й зробити масаж. Ну а далі - продовження у вигляді сексу. Ціна такої свічки коливається від 199 до 669 гривень.

Ерекційне кільце

Нет описания.

Спеціальне кільце, що допомагає не лише продовжити статевий акт, а й підвищити відчуття насолоди. Анна Свіровська каже, що ця річ приємно здивує і його, і її. 

В секс-шопі вибір ерекційного кільця чималий. Воно створене з приємного на дотик матеріалу. “При одяганні на пеніс, воно ускладнює відтік крові з члена”, - пояснює продавець-консультант. 

Продається ерекційне кільце різних видів. Є навіть із вібро-режимом. Саме їх і радить продавець Олена. Каже: “Відчуття просто вау”. Ціна коливається від 189 до 999 гривень. 

Зажими

Цей аксесуар додасть пікантності в інтимний процес. А ще урізноманітнить рольові ігри. Секслог каже, їх можна чіпляти на соски чи на клітор. Таким чином виникає приємний біль, що змусить кожен дотик відчувати ще яскравіше.

Зажими мають спеціальне м’яке покриття для захисту шкіри від пошкоджень. Рівень тиску можна регулювати. Ціна - від 253 до 985 гривень. 

Якщо говорити про інші аксесуари для яскравішого сексу - фантазія не має меж. Та всі ідеї варто обговорювати із партнером. Навіть вибір таких речей як еротичні костюми теж слід погоджувати з коханим чи коханою. І лише тоді братися до рольових ігор й прикидатися стюардесою, поліціянткою чи стриптизером. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • ivan ivanov

    Чому відсутня примітка "На правах реклами"?
  • ARP Strogg

    Якщо проблеми з фінансами наприклад , не то шо сексу не буде , а й ніяких відносин ..Все продається , абсолютно все ..
  • IGOR

    50 оттенков Марыси)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up