Відкрили оновлену дитячу обласну поліклініку. Як вона виглядає? (ФОТО, ВІДЕО)

Відкрили оновлену дитячу обласну поліклініку. Як вона виглядає? (ФОТО, ВІДЕО)
  • В обласній дитячій лікарні запрацювала оновлена поліклініка.

  • Її ремонтували з червня 2020 року.

  • Дивіться на фото й відео, як вона виглядає.

У Хмельницькій дитячій обласній лікарні відкрили оновлене поліклінічне відділення. Сьогодні, 1 жовтня, в ньому приймають перших пацієнтів. Тепер вони можуть отримувати медичну допомогу в зручних та безпечних умовах.

Про це розповіла директорка лікарні Лілія Брухнова.

Відео дня
v class="video-block">

За словами директорки, консультативна поліклініка з 70-х років минулого століття була розташована в приміщенні колишньої пральні. Воно не було пристосоване для надання медичної допомоги. Тому в червні 2020 року прийняли рішення про проведення ремонту, щоб зробити корпус зручним та безпечним як для лікарів, так і для пацієнтів.

З того часу тут демонтували застаріле устаткування, стіни перекрили гіпсокартоном та пофарбували, поклали плитку, закупили нові меблі та обладнання.

В поліклініці відремонтували реєстратуру, кабінети лікарів, санвузли, встановили пандус для маломобільних груп населення. Загальна площа робіт - 600 квадратних метрів.

На сьогодні вони майже закінчені. Залишилося завершити кілька кабінетів та закупити деяке медичне обладнання.

Оновлення корпусу проводили завдяки благодійникам. Деякі з них допомагали фінансово, деякі ж своєю фізичною працею. 200 тисяч гривень на ремонт виділили з обласного бюджету.

Нагадаємо, в обласній дитячій лікарні будують восьмиповерховий корпус неонатальної допомоги. У ньому проводитимуть реанімацію новонароджених, зокрема тих, що на народилися недоношеними.

Детальніше читайте за посиланням: Будівництво нового корпусу обласної дитячої лікарні. Що зробили та коли закінчать (ФОТО)

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (10)
  • Аліна Кушнір

    За обласну поліклініки не можу нічого, сказати. А от за дитячу міську лікарню, то не дай Бог туди потрапити,  такого хамства від техперсоналу на 1 поверсі на приймальному ще слід пошукати. Бабуля, яка миє горшки величає себе королевою.
    Мали справу з реанімацією, 4 місяці "тягнули" гроші, а результату абсолютно ніякого. Обладнання нормального не мають, медсестри більшість прийшли відробили свої години і гуд бай до наступної зміни
    Завреанімації дядя, який хоче $( і не тільки він, понавчались блін.....) В аптеці цілодобовій також обманювати полюбляють, особливо мамочок з реанімації,  яким постійно писали метрові списки, і попробуй щось не купити,  то трагедія,   до дитини не пустять, і нікого не хвилює який твій фінансовий стан. Багато дорогоцінного часу тут втратили.
  • Ніна Тихонюк

    Так Ліда Іванівна  праця медиків у нас недооцінена, зарпл  ата і пенсія мізерні  а відповідальність та ризики  великі.За вашу доброту професіоналізм вміння надати допомогу  хворому за ваші безсонні ночі  низький Вам  уклін та щира подяка.Здоровя , щастя, успіхів та добра всім людям  в білих  халатах і дай Боже  щоб  правда восторжествувала
  • Лідія Мартинюк

    РОБІТЬ ВИСНОВКИ!!!Роз'яснення-18000 -це недоплата 50% до травня,200%за квітень,4000кошти Степанова за роботу в період ковіду за лютий та березень.Кошти Степанова не віддали всім лікарям(6000),медсестрам(4000),санітаркам(2000).нас більше 100 медиків(тобто не ковідбригад).Я  думаю ,що всі медики заробили ці доплати і не проти отримати кошти,але вони осіли в Новій Ушиці.Ми готові вийти на протест-ВСІ хто поважає себе,свої руки,знання....І ми розуміємо,що неповага з боку керівництва виражається в не виплаті нам цих коштів,які надійшли від держави,але до нас не дійшли.З вересня2020р. підозри,а,згодом підтвердженні ковідхворі лікувались у терапевт.від.Ми теж ніяких доплат не отримували.Звичайно цікаво-хто ж все-таки отримав,,премії,, і наскільки більше вони наражали себе на небезпеку.Ми майже всі перехворіли і лікувались за свій кошт.Сьогодні теж ситуація не краща-ми немаємо доплат за роботу з особливо шкідливими інфекціями(ковід,туберкульоз,гепатит...)Але такі хворі теж лікуються в загальній терапії,а ми,медики надаємо допомогу всім хворим стаціонару.Нагадую- без доплат!!!Хмельницька обл.Нова Ушиця
  • Юрій Рудніцький

    Сильно допоможе цей ремонт,де обладнання медичне де лікарі-профі,хто буде лікувати?????????

keyboard_arrow_up