Де «усамітнюються» хмельницькі чиновники. Ревізія туалетів

Де «усамітнюються» хмельницькі чиновники. Ревізія туалетів
Журналіст "ВСІМ" перевірив стан туалетів у держустановах, які знаходяться у центрі міста, та куди найчастіше приходять хмельничани. Потрапити можна майже у будь-який з них без проблем, але туалетний папір зустріти вдалося не всюди.

Перш за все, «проінспектували» місця, де справляють свої природні потреби люди у ділових костюмах, що працюють в Будинку рад. Відкривши на хвилинку двері туалету у крилі адміністрації, здалося, що прийшли до когось із чиновників додому: красива новенька плитка, блискуча сантехніка, велике дзеркало, усюди чистота. Ремонт був зроблений у вбиральнях при Ядусі. Єдине, чого тут бракує – освіжувача повітря. Для порівняння перевіряємо стан туалету в обласній раді, яка знаходиться в тій самі будівлі. Тут усе навиворіт. Неприємних запахів немає. Але елементи «декору» не вражають: плитка обідрана  і сантехніка  не в найкращому стані.Чи не найкращий стан вбиралень у міській раді. Здається, що ремонт тут проводився нещодавно. Є велике дзеркало. В кабінках помічений туалетний папір. Усе тут блищить. Прибиральниця працює справно, слідкуючи за чистотою.Потребує уваги туалет в податковій. Плитка і техніка тут виглядає так, ніби вони «живуть» тут ще з часів правління Горбачова. Своєрідний їдкий аромат відчутний ще в коридорі. Хмельницька міська рада. 

В міському управлінні освіти туалет був зачинений. В освітян він на ремонті.Тому до їхніх туалетів ми не добралися.  Вбиральня в облдерадміністрації. 

Відео дня

Кажуть, що за станом гро­мадських туалетів мож­на визначити культурний рі­вень країни. З побаченого можна зробити висновок, що не всі дбають про стан місць, де можна  «припудрити носика».

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (11)
  • Анонім

    Ще б зайшли у кабінети ОДА на 3-му поверсі і показали у яких умовах працюють люди, вірніше прості спеціалісти. У більшості ремонт робився ще при Союзі.
  • Анонім

    По-моєму хтось мітить на хмельницького ревізора

    Anonymous reply Анонім

    було б непогано перевіряти наші генделики. готелі, туалети, вокзали....Новий канал приїде раз в рік і то під заказ все робить. а потрібен свій, незалежний перевіряючий.може толк буде
  • Анонім

    Вже немає що журналістам робити.... Тільки ходити по туалетам! Не встидно???

    Анонім reply Анонім

    та цікаво ж,от ти ж,аноніме прочитав,значить зацікавило

    Anonymous reply Анонім

    А мне кажется что наоборот. Народ должен знать о всем. Читать все время о войне, политике, деньгах и базаре - заипло немножко. Так что интересненько, Жаль что в свои домашние они не пустят посмотреть. Боятся показать свои золотые батоны
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
14:11 На Хмельниччині завершили сівбу цукрового буряка: скільки посіяли 13:22 На Хмельниччині рятувальники дістали кота із колодязя (ВІДЕО) 12:29 У Хмельницькому відбудеться забіг на підтримку «Сталевого кордону» 11:37 Працівники колонії на Хмельниччині знайшли «сюрприз» в помідорах Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 10:46 Розстріл поліцейських у сусідній Вінничині: поліція шукає нападників 09:58 На Хмельниччині за добу сталось три пожежі: що горіло 09:13 На Хмельниччині з 2022 року затримали 86 нелегалів з росії: що з ними зробили 21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up