Тест на уважність або Як хмельничани реагують на тих, хто смітить у них перед носом (ВІДЕО)

Тест на уважність або Як хмельничани реагують на тих, хто смітить у них перед носом (ВІДЕО)
Журналісти «ВСІМ» перевірили хмельничан на байдужість. Реакція на нечупар, які нахабно смітили у центрі Хмельницького, була неоднозначною.

Озброївшись папірцями, обгортками від цукерок та навіть пакетом зі сміттям, ми вирушили на пошуки свідомих городян. Смітити розпочали у центрі міста, в місцях найбільшого скупчення людей. Прогулюючись вулицями із сміттєвим пакетом, вирішили залишати його поблизу лавочок, де відпочивали хмельничани. Вже з перших хвилин експерименту реакції мешканців нас, м’яко кажучи, здивували. Практично усім хмельничанам було байдуже, де ми залишали пакет із сміттям. Майже аналогічною ситуація була із папірцями, які ми демонстративно викидали на очах у великої кількості людей. Хтось озирався, однак, зробити зауваження так і не наважувався. Дехто просто проходив повз, абсолютно не звертаючи уваги на те, що відбувається. Щоправда, серед людей, яких ми зустрічали, таки знайшлись ті, які не лише відреагували на наші провокації, але й зробили слушне зауваження. 

Усе сміття, яке призначалось для експерименту, журналісти прибрали.

Відео дня

Нагадаємо, сайт vsim.ua розпочав проект «Чистий Хмельницький».  


Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • Anonymous

    Думаю, що потрібно було краще не реакцію вивчати, а показати гарний приклад і зробити зауваження, забезпечити знаходження поруч міліції, щоб при виявленні порушника міліція оперативно прибула на місце і оштрафувала бидло, яке смітить.
  • Adam Young

    Бидло воно і в місті  -  БИДЛО!!!!
  • PAL

    Дешевый трюк.
  • Анонім

    под Рамштайн надо было мусорить))))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном 20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон Від читача 11:17 У Старокостянтинові розпочато відстріл домашніх тварин. Вбивство кішки на ім'я Мішелька. 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 18:06 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук 14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат 14:12 У Старокостянтинові відкрився оновлений ізолятор тимчасового тримання 13:48 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 13:32 На Хмельниччині правоохоронці затримали 17-річного «закладчика» 12:30 Судили злочинну групу, яка постачала наркотики до хмельницького СІЗО 11:51 У національному природному парку на Хмельниччині встановили готелі для комах photo_camera 11:26 Долар і євро пішли вгору. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up