Хмельниччину відвідали представники Норвезького Червоного Хреста (ФОТО)

Хмельниччину відвідали представники Норвезького Червоного Хреста (ФОТО)
  • Кам’янець-Подільський та Хмельницький відвідали генеральний секретар Норвезького Червоного Хреста Бернт Апеланд та керівник міжнародних програм Йорген Халдорсен.

 

Вчора, 19 травня, Кам’янець-Подільський та Хмельницький відвідали генеральний секретар Норвезького Червоного Хреста Бернт Апеланд та керівник міжнародних програм Йорген Халдорсен.

Під час відвідин Кам’янця-Подільського вони ознайомилися з реалізацією проєктів, ініційованих в Україні Норвезьким Червоним Хрестом.   

Відео дня

Зокрема, йдеться про  роботу мобільних медико-психологічних бригад, що працюють у різних містах Хмельниччини. Ці бригади надають допомогу  вимушеним переселенцям, котрі переїхали на територію Хмельницької області.

Мобільні медико-психологічні бригади, за роботою яких спостерігали гості з Норвегії, працювали у гуртожитках Подільського центру професійно-технічної освіти та Подільського державного університету.

Бернт Апеланд та Йорген Халдорсен також відвідали майстер-клас з надання першої медичної допомоги, який проходив в медичному коледжі.

Після ознайомлення з роботою мобільних бригад, представники Червоного Хреста зустрілися з міським головою Кам’янця-Подільського Михайлом Посітком

У планах Норвезького Червоного Хреста – організувати роботу таких бригад на території всієї Хмельницької області.

Читайте також: 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up