18-річна Руслана та її мама дивом вижили в ДТП на Хмельниччині. Потрібна допомога

18-річна Руслана та її мама дивом вижили в ДТП на Хмельниччині. Потрібна допомога
  • Минулого місяця в сім’ї з Хмельниччини сталася трагедія.
  • Вони потрапили в ДТП, в якій загинув батько та його брат.
  • Дивом вижила 18-річна донька та мама.
  • Дізнавайтеся, як хмельничани можуть їм допомогти.

Трагедія, що розділила життя на “до” і “після”, увірвалася в сім’ю Сергієвих. Мама, дочка, батько та його брат потрапили в смертельну ДТП, 25 квітня. Сталося все поблизу Дунаєвець. На жаль, вижили в аварії не всі.

Цю історію журналістка vsim.ua вже розповідала вам минулого тижня. Вона про біль, який тепер переживає сім’я Сергієвих із села Балин, що в Кам’янець-Подільському районі. Вони потрапили в аварію, коли їхали з Дунаєвець. У машині було четверо - батько, мати, їхня 18-річна дочка та брат голови сім’ї. Їхній автомобіль зіткнувся з іншим - «Toyota Sequoia». За його кермом був водій з Київщини. 

В результаті аварії, батько із братом загинули на місці події. Донька та мама дивом вижили. Про це вони розповідали журналістці vsim.ua. Наразі вони перебувають на лікуванні, адже отримали серйозні травми. Доглядає за ними старший син, який у день аварії не поїхав разом із сім’єю. 

Відео дня

Із медзакладу в Дунаївцях пацієнток вже перевели у Хмельницьку обласну лікарню. Саме тут їх будуть оперувати. Щоправда, для цього необхідно придбати пластини для ключиці. Усього таких потрібно 5. Сергій розповідає, що медики вже виставили рахунок. Вартість однієї пластини - близько 20 тисяч гривень. 

Хмельничани можуть допомогти відновитися 18-річній дівчині та її мамі, відмовившись, наприклад, від кави. Перерахувати кошти можна за наступними реквізитами:

Читайте також: Чи буде у Хмельницькому фестиваль «Rock&Buh»

Возможно, это изображение 3 человека и на открытом воздухе

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (8)
  • ++++++++
  • Бутенко Людмила

    А чого такі раді?
  • Maria Ponich

    ++++++++
  • Eugenia Labanda

    +++

keyboard_arrow_up