“Машеньку немає у що одягнути”: хмельничанка Ірина та її троє дітей залишилися без даху над головою

“Машеньку немає у що одягнути”: хмельничанка Ірина та її троє дітей залишилися без даху над головою
Всі фото в матеріалі надала Ірина Анікіна
  • Будинок жінки вигорів вщент, поки вона з молодшою донькою гостювала у батька.
  • Трирічна Машенька немає, що одягнути в садочок. 
  • Жінка просить про допомогу.

В ніч 23 січня родину Анікіних спіткало страшне горе. Ірина та її троє дітей залишилися без даху над головою. Будинок, в якому жила родина вщент згорів. Пожежа сталася, коли нікого не було вдома. Напередодні Ірина з молодшою 3-річною донькою поїхали в гості до дідуся дівчинки. Ірина запевняє, що всі електроприлади були вимкнені. За словами жінки, вона, зачинила будинок на ключ та збиралася повернутися додому в  Богданівці за кілька днів. Однак серед ночі їй зателефонували сусіди. Вони повідомили, що будинок Ірини палає. 

Викликали вони й рятувальників. Ті прибули на місце о 02:52. Приміщенні вдалося загасити швидко. Як повідомляють на сайті ГУ ДСНС у Хмельницькій області, за пів години вогню вже не було.  Але й від будинку практично нічого не залишилося. 

Коли Ірина приїхала додому, її охопив жах. Жінка зі сльозами згадує, що побачила замість оселі згарище. 

Відео дня

Зараз жінка повернулася до свого батька. Поки житиме там разом із донечкою. Старші діти перебувають на навчанні, вони вже дорослі. Ірина хвилюється не так за будинок і матеріальні цінності, як засвою Марійку. Дівчинка залишилася взагалі без речей. Ірина з жахом думає, як зібрати її в садочок. Тато вже на пенсії і йому самому потрібна допомога.  

Ірина зазначає, що побутові речі є у батька, і в них потреби немає. А от дитячому одягу буде рада. Маші підійде взуття 25 розміру, одяг на зріст 97-104 сантиметри. Дитина також залишилася зовсім без іграшок. Хоч Ірина і відмовляється, але Маші вони не завадять. 

Відправити речі можна на ім’я Ірини Анікіної “Новою Поштою” за адресою: м. Хмельницький, відділення № 20. Контактний номер телефону Ірини: + 380 67 380 44 01.

Для тих, хто може допомогти грошима, друкуємо реквізити картки ПриватБанку, яка належить Ірині Анікіній (5168 7426 0421 8499). 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (17)
  • Ксюшенька Порываева

    Я звонила на номер тел., хотела помочь, Ирина сказала что одежды и игрушек ребёнку прислали уже  достаточное количество. Больше не нужно.
  • Оля Корж

    Контакти всі є у статті,невже ви читаєте і небачете
  • Світлана

    Напишіть контакти мами,можемо допомогти одягом

    Автор reply Світлана

    У статті є всі контакти
  • Анастасия Лысенко

    Є одежа іграшки взуття можу передати або самовивіз
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
14:03 Військові силою затримали чоловіка в Хмельницькому. Що про це каже адвокат 13:42 350 тисяч за електроенергію стягнув хмельницький суд з двох жителів будинку 13:00 На Хмельниччині п’яний водій автобуса в’їхав у стовп і втік. Його оштрафували 12:11 Через ворожу атаку на Хмельниччині постраждали шість будинків, – ОВА Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 11:09 Шквальний вітер на Хмельниччині: є аварійні відключення світла 10:19 На сусідній Вінниччині «шахед» впав біля будинку і здетонував, – ДСНС 09:02 Масована атака на Україну: над Хмельниччиною збили три ворожі цілі 21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up