“Війна – це справа кожного українця”: командир чеченського батальйону відвідав хмельницьких волонтерів (ВІДЕО)

“Війна – це справа кожного українця”: командир чеченського батальйону відвідав хмельницьких волонтерів (ВІДЕО)
Фото - скриншот з відео в You Tube

 

Генерал Муслім Чеберлоєвський навідався до волонтерського об'єднання “Захист”.

 

Сьогодні, 16 червня, з'явилось відео  візиту командира батальйону імені Шейха Мансура, генерала Мусліма Чеберлоєвського, до об'єднання хмельницьких волонтерів “Захист”. 

Бойовий командир виголосив коротку промову: “Війна – це справа кожного українця. Сьогодні настав час, коли кожен українець, незалежно чи це чоловік чи жінка, чи старий, чи молодий, може довести наскільки любить свою країну, свою Батьківщину, і наскільки він готовий її захищати. Такий час настав. Звичайно є багато байдужих – у них своя ціна. У кожного є своя ціна. Звичайно, у всіх країнах патріотів буває мало…  Їх мало, але вони йдуть від душі, від серця, не лицемірять, тому вони й перемагають. Дасть Бог ми переможемо в цій війні.”

Відео дня
v class="video-block">

Нагадаємо, що чеченський батальйон воює на боці Україні ще з 2014 року. До його лав доєднались представники чеченської діаспори, яким довелось емігрувати з Чечні через незгоду з режимом Кадирова. 

Волонтерське об'єднання надавало допомогу цьому підрозділу ще до початку масштабної російської агресії й продовжує робити це зараз. Волонтерка Валентина Базилюк перебуває на зв’язку з військовими батальйону в режимі 24/7. Муслім Чеберлоєвський подякував хмельницьким волонтерам за допомогу та підтримку. 

Примітно, що останнім часом в різних локаціях міста з'явились бігборди з зображенням лідера чеченського народу Джохара Дудаєва, який пророкував масштабну російську-українську війну та вирішальну роль України в поваленні рашистської імперії зла.  

Читайте також:

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up