Чи знаєте ви? Загадка дня від vsim.ua

Чи знаєте ви? Загадка дня від vsim.ua
  • Новий день - нова загадка. 
  • Вранці запитання, ввечері - відповідь.
  • А ви вгадаєте?

Почнімо ранок не лише з кави, а ще й із загадки. Може, знаєте, який розмір взуття носить мер Симчишин? Чи вагу пам’ятника Богдана Хмельницького? А хто з хмельничан в курсі, яка протяжність речового ринку? Щоденно відповідь на ці та інші запитання можна буде знайти на нашому сайті. Та перш ніж це зробити, варто спробувати відгадати загадку самостійно. 

Усі питання стосуватимуться як Хмельницького, так і його мешканців. Щоб відгадати загадку всі матимуть однаковий час. Правильна відповідь буде з’являтися щовечора на нашому сайті.

Сьогоднішня загадка має відношення до пам’ятників у Хмельницькому. А саме - до кількості пам’ятників Богдану Хмельницькому. Чи є серед наших читачів ті, хто знають, скільки їх є в Хмельницькому? Залишайте свої відповіді в коментарях.

Відео дня

ВІДПОВІДЬ

Отож, відгадати загадку не вдалося нікому. Найближчими до вірної відповіді були Аня Рогозінська та Анна Коцюр. Вони вважають, що пам'ятників Богдану Хмельницькому в місті є 4. Та насправді їх є 5. Один із них знаходиться поблизу філармонії, ще один - на привокзальній площі, також біля головного корпусу прикодонної академії та біля інституту МАУП. Ще один заховався на території дислокації 8-го окремого полку спеціального призначення Збройних Сил України, який був встановлений у 2004 році.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • PutnickFree

    Три
    В академії, по-перше на закритій території, по-друге просто середньої величини погруддя, давайте тоді всі погруддя Шевченка порахуємо, а у мого кума на дачі біля озера кращій пам'ятник Хмельницькому стоїть, може ще і його порахуємо ;)
  • Аня Рогозінська

    Чотири:
    - на привокзальній площі
    - біля Філармонії
    - на території Хмельницького інституту МАУП
    - перед Національною академією Державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького
  • Анна Коцюр

    Чотири пам'ятники.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
13:22 На Хмельниччині рятувальники дістали кота із колодязя (ВІДЕО) 12:29 У Хмельницькому відбудеться забіг на підтримку «Сталевого кордону» 11:37 Працівники колонії на Хмельниччині знайшли «сюрприз» в помідорах 10:46 Розстріл поліцейських у сусідній Вінничині: поліція шукає нападників Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 09:58 На Хмельниччині за добу сталось три пожежі: що горіло 09:13 На Хмельниччині з 2022 року затримали 86 нелегалів з росії: що з ними зробили 21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up