Для жінок, підлітків і сімей: підбірка книг від хмельницької скрипальки Майї Онищук

Для жінок, підлітків і сімей: підбірка книг від хмельницької скрипальки Майї Онищук
Фото Майї Онищук зі сторінки у Facebook
  • Пригодницькі, історичні й романтичні.
  • Час від часу відомі хмельничани радять читачам vsim.ua різні книги.
  • Цього разу своїми фаворитами серед книжок поділилась хмельницька скрипалька.

Її називають скрипалькою нового покоління. Яскрава, приваблива й талановита Майя Онищук змушує аплодувати їй стоячи. Адже в репертуарі артистки сучасні жанри: фольк, поп, рок-музика та найяскравіші хіти сучасних композиторів. 

Майя Онищук - артистка-солістка оркестру, академічний ансамбль пісні і танцю "Козаки Поділля" Хмельницької обласної філармонії. Крім того, талановита скрипалька представляла дні України в Золотій королівській залі Сенату у Парижі.

Окрім основної діяльності, Майя Онищук має й інші захоплення. Зокрема - читання. Так, жінка полюбляє проводити час, перегортаючи із цікавістю сторінки чергової захоплюючої книги. До власних фаворитів вона відносить різні за тематикою книжки: сімейні, підліткові та жіночі. Гортайте далі та дізнавайтесь про них детальніше.

Відео дня

Серед жіночих Майя Онищук виділяє 3 цікаві, на її думку, книги. “Рекомендую тим, хто любить пригодницькі й романтичні романи”, - каже скрипалька. Йдеться про серію книг Джоджо Мойєс. 

“До зустрічі з тобою” 

Це зворушлива історія про кохання наперекір усім перешкодам. Луїзі подобалося працювати в маленькій кав’ярні. Вона розуміла, що не закохана у свого хлопця. Але дівчина й уявити не могла, що зустріч із чоловіком, прикутим до інвалідного візка, змінить її життя. Вілл розумів, що після жахливої аварії він не зможе жити на повну силу і хотів припинити це беззмістовне існування. Він не здогадувався, що за кілька хвилин у його життя увірвуться радість і кохання, ім’я яким – Лу.

Книгу можна придбати в інтернеті. Ціна коливається від 125 до 165 гривень.

 “Після тебе”

Продовження історії кохання Луїзи та Лу - в цій книзі. Шість місяців поряд із прикутим до інвалідного візка Віллом змінили Луїзу. Марно вона намагалася навчитися жити після ньог.  Попереду - повернення додому та відчайдушні спроби почати все спочатку. Ліки від болю Лу відшукає серед товаришів у нещасті, поділившись у групі підтримки своїми печалями, радощами, надіями та напрочуд неїстівним печивом. І зустріне Сема, який знає все про життя і смерть, сильного, мужнього і до нестями закоханого.

Вартість книги коливається від 75 до 136 гривень.

“Та сама я”

Лу Кларк намагається втекти від свого минулого і переїздить до Нью-Йорка. В Англії вона залишає Сема, який колись допоміг їй оговтатися від болю втрати. А тепер Лу фактично тікає від чоловіка, прирікаючи їхні стосунки на випробування відстанню. У великому місті дівчина починає життя спочатку і влаштовується на роботу до заможного сімейства Ґопніків. Вона одразу опиняється у вирі їхніх таємниць та пристрастей, розчиняючись у чужій родині. Лу не вистачає часу навіть на коротку ромову із Семом, який щодня віддаляється. Але коли одного дня доля випадково зіштовхує її з чоловіком на ім’я Джошуа Райан, усе змінюється. Тут у читача й виникне чимало запитань. Відповіді на які можна отримати на сторінках книги.

Вартість книги на просторах інтернету коливається від 137 до 150 гривень. 

Радить до прочитання Майя Онищук й кілька книг для підлітків. Серед них:

Бодо Шефер “Пес на ім’я Мані або абетка грошей”

Фото - Пес на ім'я Мані, або Абетка грошей

Кіра знаходить пораненого пса. Виявляється, пес уміє розмовляти. Він відгукується на кличку Мані і знає все про гроші. Дуже скоро Кіра, прислухаючись до порад Мані і сама стає справжнім фінансовим експертом і допомагає іншим правильно розпоряджатися грошима.

Книжка фінансового консультанта, письменника і бізнесмена Бодо Шефера вчить дітей правильному ставленню до грошей. Але вона стане у пригоді і дорослим, котрі захочуть прислухатися до порад і зробити своє життя вільним від фінансових клопотів.

Ціна за книгу коливається від 96 до 200 гривень.

Сергій Оксеник “Лісом, небом, водою”

Фото - Лісом, небом, водою. Книга 1. Лисий

Коли на плечі дванадцятилітнього хлопчика лягає тягар відповідальності за інших, коли весь cтрашний ліс повстає проти нього, коли самому треба вирішувати, що є добре і що є погано, кожен крок небезпечної мандрівки може виявитися останнім.

Вартість книги коливається від 115 до 136 гривень.

А от для всієї сім’ї Майя Онищук радить прочитати книгу, що надасть можливість кожному спробувати себе у ролі письменника.

  • Супер книга для всієї сім'ї. Допоможе вдома ввечері всім разом спробувати свої можливості, як письменника. Ми всією родиною писали маленькі оповідання й коротенькі вірші.Спробуйте і ви - каже скрипалька.

Видавництво Pabulum “Пиши сильно”

Фото - Пиши сильно. Практичні вправи, поради, теорія

Це настільна книга для кожного, хто пише або мріє писати, але боїться наважитись. Або давно виношує ідею оповідання/повісті/роману – і не знає як її розповісти. В одній книзі зібрали вправи, творчі інструменти і поради, перевірені часом і відомими літераторами. Серед яких і досвід визнаних українських письменників.

Вартість книги коливається від 150 до 225 гривень.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Анонім

    А я думав,вона писати вміє.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up